ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αρειανός ξενοδόχος από την Φλωρεντία: “Αόρατος και ύπουλος ο ιός, μένουμε σπίτι! Ο Άρης μπορεί το κύπελλο”!

Ο Κωνσταντίνος Καρσιώτης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Φλωρεντία βιώνει και αυτός, όπως όλη η Ιταλία την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μιλώντας αποκλεισμένος στο σπίτι του από την Ιταλία, περιέγραψε την κατάσταση και μίλησε για την αγάπη του, τον Άρη, μια και ο ίδιος είναι γέννημα-θρέμμα Χαριλιώτης και Αρειανός. Στη φωτογραφία είναι αυτός που διακρίνεται στην μέση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά ανέφερε:

Μένουμε σπίτι, δεν υπάρχει άλλη λύση. Προπαντός το λέω για τους Έλληνες γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμη καλά. Εδώ στην αρχή δεν καταλάβαμε καλά τα πράγματα, για αυτό βιώνουμε τώρα αυτά που βιώνουμε.

Υπάρχει το διάστημα 14 ημερών που μπορεί να μην έχει συμπτώματα αλλά παρουσιάζεις την ασθένεια. Έχεις να κάνεις με έναν αόρατο εχθρό, για αυτό πρέπει να προσέχεις.

Για το που ακριβώς βρίσκεται:

Είμαι 38 χρόνια στην Ιταλία, έρχομαι στην Ελλάδα τα καλοκαίρια. Είμαι στο κέντρο της Φλωρεντίας. Αν βγεις έξω η κατάσταση είναι σουρεαλιστική. Περπατάνε 2-3 άνθρωποι στον δρόμο μέρα-μεσημέρι. Υπάρχει πάντως μία υπευθυνότητα για τους Ιταλούς. Δεν κινείται τίποτα. Εστιατόρια, μπαρ όλα είναι κλειστά. Μόνο υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Για την κατάσταση στην Φλωρεντία:

Δεν έχουμε χτυπηθεί ακόμη, αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση, γιατί μας χτυπάει ένας ύπουλος και αόρατος εχθρός.

Καθόμαστε στο σπίτι και τον καναπέ μας, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα δεις ότι σε 15 με 20 μέρες η Ιταλία θα είναι πολύ καλύτερα.

Για το ότι οι γιατροί καλούνται να επιλέξουν ποιον θα “σώσουν”:

Δυστυχώς. Είναι μακάβριο, αλλά αν έχεις να κάνεις μία επιλογή επιλέγεις τους νεότερους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται στα νοσοκομεία.

Για την σχέση του με τον Άρη:

Όταν ήμουν 15-16 χρονών έπαιζα στους επίλεκτους του Άρη. Το πατρικό μου ήταν στην Μαρτίου. Η φανταστική εμπειρία ήταν σε έναν αγώνα Άρης-Ολυμπιακός. Παίξαμε τότε στο Χαριλάου πριν την μεγάλη ομάδα. Σκεφτείτε για ένα παιδί 15 χρονών τι είναι να παίζεις μπροστά σε 25.000 κόσμο.

Για το αν παρακολουθεί την ομάδα:

Και εγώ όταν είχε έρθει να παίξει ένα φιλικό είχα πάει να τον δω στην Φλωρεντία. Παρακολουθώ γενικότερα την ομάδα.

Για το κύπελλο:

Μακάρι να το πάρει ο Άρης. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά βλέπω ότι πάμε προς αναβολή των πάντων. Είχε πλέον και ένα κρούσμα η Γιουβέντους.

Μάλιστα ολόκληρη η Γιούβε είναι σε καραντίνα. Εκεί είναι ένας φίλος μου γιατρός, ένας Έλληνας.

To Top