Ο Αρειανός Παραολυμπιονίκης συγκλονίζει: “Περηφάνια για Άρη, όλοι διαρκείας”!

Ο Παραολυμπιονίκης Θανάσης Κωνσταντινίδης που σήμερα «έσπασε» το φράγμα των 20 μέτρων και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στην δισκοβολία κατηγορίας 32 μίλησε για τον άθλο του, αλλά και την αγάπη του για τον Άρη. Ο κάτοχος δύο μεταλλίων από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, είχε καλύτερη βολή στα 20 μέτρα 86 εκατοστά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικα τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Είσαι στην κορυφή του κόσμου αυτή την στιγμή, πως νιώθεις;

Φέτος η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και την βίωσα μαζί με την γυναίκα μου που ήταν συνεχώς στο πλευρό μου. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Καθημερινές και δύσκολες προπονήσεις. Είμαι άτομο με αναπηρία, ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει. Και οι κόποι όλης της χρονιάς ευτυχώς με την δύναμη του Θεού απέδωσαν καρπούς.

Κατέριψες το παγκόσμιο ρεκόρ έτσι;

Ναι, παγκόσμιο ρεκόρ στην δισκοβολία κατηγορίας 32. Είναι η καλύτερη βολή στον κόσμο.

Και παρά τις δυσκολίες λες με την βοήθεια του Θεού, αλλά και των δικών σου ανθρώπων, της συζύγου σου έτσι;

Ακριβώς γιατί η προσπάθεια είναι ομαδική. Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που με στηρίζει όχι μόνο με την αγάπη του αλλά και οικονομικά καθώς τα έξοδα είναι πάρα πολλά και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Επιπλέον θέλω να αναφέρω πως όλη μου την αγωνιστική προσπάθεια που έχω κάνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα την αφιερώνω στα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Βέβαια καθώς είσαι και Πόντιος αλλά και Αρειανός. Θα θέλαμε να μας μιλήσεις για την ξεχωριστή αγάπη που έχεις για τον Άρη.

Πριν κάποια χρόνια ο Άρης δεν ήταν και τόσο καλά, ήταν στα «σαλόνια» της γ’εθνικής, πολύ χαμηλά. Εγώ όμως είμαι περήφανος που είμαι αρειανός! Υποστηρίζω αυτή την μεγάλη ομάδα ανεξαρτήτως κατηγορίας, ακόμη και αν ήταν στην δ’εθνική, δεν με νοιάζει.

Τώρα όμως επέστρεψε στην Super League αλλά και στην Ευρώπη. Πως το βιώνεις εσύ αυτό;

Πιστεύω πως από την περσινή χρονιά, έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ δεμένη. Έχουμε ενισχυθεί με μεταγραφές που πιστεύω θα μας βοηθήσουν πολύ όπως φυσικά και οι ήδη υπάρχοντες παίκτες και ο προπονητής.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;

Ο Γιώργος Δεληζήσης.

Βγάζει αυτό το «παλικάρι» έτσι;

Ακριβώς αυτό, βλέπω την αγωνιστική του προσπάθεια.

Θα έρθεις στο γήπεδο;

Αυτή την στιγμή δεν μπορώ αλλά φέτος υπόσχομαι πως θα πάρω διαρκείας για να δώσω το «παρώ» σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ.

Αυτό που λες είναι ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για όλη την οικογένεια του Άρη.

Ακριβώς, εγώ από μέρους μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω το «παρών» μαζί με την γυναίκα μου, να βάζουμε και εμείς το λιθαράκι μου για να μεγαλώσει ο Άρης όσο πιο πολύ μπορεί.

To Top