slideshow-3

Ο Αρειανός πατέρας, η… μύηση στην νέα πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Άρη και τα αφιερώματα

Αφιερώματα όλων των ΜΜΕ στην Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και αναφορές στην αγάπη της για τον Άρη!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στο σύνολο τους τα μέσα ενημέρωσης της χώρας (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, διαδικτυακά, γραπτός τύπος) αναφέρονται στην “άγνωστη πλευρά” της προ των πυλών νέας Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδας. Σε όλα ανεξαιρέτως γίνεται αναφορά στην ζωή της, στην καταγωγή της στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην αγάπη της στον Άρη…

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα ομολογούν ότι ο πατέρας της κας Σακελλαροπούλου, Νίκος ήταν από τους πιο πιστούς φίλους του Άρη με συνεχή παρουσία στο ποδόσφαιρο και κυρίως στο μπάσκετ, έχοντας… μυήσει πολλούς φίλους του και φυσικά στην αγαπημένη κόρη του Κατερίνα. Μάλιστα η υποψήφια Πρώτη πολίτης της Ελλάδας έχει βρεθεί πολλές φορές στο Παλέ ντε Σπορ βλέποντας αγώνες του πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα Άρη!

Η πρώην πια πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προφίλ στο facebook. Κατάγεται από την Ξάνθη, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Στη σελίδα της στο Facebook, η κ.Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανεβάζει εικόνες από τα ταξίδια της, από τις διακοπές της με τον σύντροφό της, με την κόρη της Νιόβη, από τις γάτες που υπεραγαπάει και από την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, πριν η ζωή και η καριέρα την οδηγήσουν στην Αθήνα.

Δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, από ανέμελες στιγμές με φίλους ή τον, επίσης νομικό σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Ο πατέρας της, Νίκος, ο οποίος θεωρείται ο… μέντορας της και στην νομική επιστήμη, αλλά και στην αγάπη της για τους κιτρινόμαυρους, ήταν επίσης δικαστικός και ως αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ενώ ήταν ανάμεσα στους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Κοσκωτά. Λέγεται, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πως ήταν εκείνος που καταψήφισε την καταδίκη του Ανδρέα Παπανδρέου.

To Top