“Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο και ιστορία, αλλά στο γήπεδο παίζουν οι παίκτες”

O Άρης βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό και ο πρώτος σκόρερ της Σερραϊκής ομάδας Δημήτρης Γαϊδαρτζής μίλησε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τη μάχη της ανόδου.

Ερωτηθείς για το προσεχές ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, είπε μιλώντας στο Metrosport: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα, που είναι δυνατή στην έδρα της. Θεωρώ ότι αν παίξουμε με το ίδιο πάθος όπως στα τελευταία έξι νικηφόρα ματς και επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, στο τέλος θα είμαστε νικητές», τόνισε. 

Στο ερώτημα για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στους αγώνες με τον Αρη και την Καβάλα, ο 31χρονος επιθετικός σημείωσε«Τα ματς με τον Αρη, αλλά και με την Καβάλα αργούν ακόμη. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς θέλουμε να έχουμε απόσταση ασφαλείας πριν από αυτά τα παιχνίδια. Γενικά είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς τα άλλα παιχνίδια, παρά τα ντέρμπι». 

Για το μυστικό του φετινού Πανσερραϊκού, αλλά και την τελική μάχη, ο Γαϊδαρτζής ανέφερε:«Είμαστε οικογένεια και το δείχνουμε παντού. Εχουμε την καλύτερη ομάδα και αποδεικνύεται από τη βαθμολογία. Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο και ιστορία, αλλά στο γήπεδο παίζουν οι παίκτες. Σεβόμαστε αλλά δε φοβόμαστε τους αντιπάλους μας. Θεωρώ ότι την πίεση την έχουν όσοι κυνηγούν, άρα οι διώκτες μας. Αν δείξουμε το ίδιο ζήλο και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό φοβάμαι», είπε, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο: «Τον χρειαζόμαστε και θέλουμε να είναι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Πιστεύω θα είναι και στη Θεσσαλονίκη και θα μας βοηθήσει».

To Top