ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Αρης μπορεί να κοιτάει κατάματα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

O παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε για τη δεύτερη διαδοχική νίκη των «κιτρίνων» επί του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και την ατμόσφαιρα στο «Nick GalisHall».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Παπαγεωργίου στο Metropolis 95,5:

Για την ατμόσφαιρα στο Παλέ: «Εγώ είμαι παλιός γνώριμος του Παλέ και έχω ζήσει συγκλονιστικές στιγμές. Αυτοί οι φίλαθλοι αγαπάνε την ομάδα και είναι από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη. Είναι από τους βασικούς συντελεστές που οι παίκτες βγάζουν φτερά και παρουσιάζουν τόσο καλή εικόνα».

Για τη σημασία των δύο νικών επί του Παναθηναϊκού: «Θα πρέπει να πω πως ο Άρης είναι ο πιο κερδισμένος σύλλογος αυτή τη στιγμή. Κατόρθωσε να κοιτάει κατάματα τους δύο μεγάλους και το απέδειξε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές νίκες απέδειξαν ότι ο Άρης μπορεί να κοιτάει κατάματα τις δύο μεγάλες ομάδες, οι οποίες κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ».

Για το πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και διαφορετικό. Έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί διαφορετικός ο Παναθηναϊκός. Ο Άρης κυριάρχησε στα δύο παιχνίδια και με εξέπληξε στο τέταρτο ματς. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Ήδη πρέπει να θεωρεί κερδισμένο Άρης τον εαυτό του. Θα πρέπει να παίξουν χωρίς άγχος οι παίκτες και θα κερδίσει αυτός που θα έχει καλύτερη ψυχολογία».

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Είναι από τους συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών. Τον πίστεψαν οι φίλοι του Άρη και έχει δώσει όραμα στον κόσμο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα. Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική περίοδος για να προδιαγραφεί η επόμενη χρονιά με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον Άρη: «Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Ο Άρης είναι μια ομάδα συνόλου. Άλλωστε διαπιστώνουμε ότι και σε περιπτώσεις που βγαίνουν βασικοί παίκτες υπάρχουν αντικαταστάτες που καλύπτουν τα κενά και δεν φαίνεται η διαφορά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας».

Για την πρωτοβουλία του δήμου Θέρμης σχετικά με τη διαδρομή του ίδιου στο ελληνικό μπάσκετ: «Είναι μια πρωτοβουλία του δήμου Θέρμης. Ξεκίνησε από τη Δευτέρα. Εγώ δεν έχω οπτικό υλικό, αλλά καλύπτουμε μεγάλη περίοδο. Συμπληρώνονται 50 χρόνια από το πρώτο μου δελτίο στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στην Αναγέννηση Αγίας Τριάδας. Εμείς ξεκινήσαμε λόγω της αγάπης μας για το άθλημα και ζήσαμε μεγάλες επιτυχίες και χαρές. Είναι μοναδική αυτή η διαδρομή των 50 χρόνων».

To Top