Ο αριθμός «1.445» θα περάσει στο παρελθόν, εάν…

Ο αριθμός των 1.445 μελών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα είναι μικρός, χαμηλός, δεν ταιριάζει με την σημασία της Κοινωνίας και τις φιλοδοξίες της και ειδικά με την κρισιμότητα των σημερινών καταστάσεων.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Τα γραφεία του φορέα θα είναι καθημερινά ανοιχτά μετά από τη σημερινή αργία της Πρωτομαγιάς, από την Τετάρτη 2 Μαΐου και πιο συγκεκριμένα από τις 10.00 έως της 20.00 για να εξυπηρετείται ο κόσμος και να τακτοποιεί τη συνδρομή του.
Η κρισιμότερη γενική συνέλευση των τελευταίων ετών ορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή στο «Βελλίδειο» και θα πρέπει ο αριθμός των 1.445 οικονομικά τακτοποιημένων μελών να αυξηθεί. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

Όπως σημείωναν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου: «Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών αποτελεί από μόνη της πρόκληση για τον κάθε Αρειανό να ασκήσει το μεγαλύτερο δικαίωμα που έχει. Το υπέρτατο αγαθό της δημοκρατίας είναι στα χέρια των φιλάθλων για να συναποφασίσουν για την επόμενη μέρα του συλλόγου…».

Ο αριθμός, λοιπόν, των 1.445 μελών θα περάσει στο παρελθόν, αρκεί να συσπειρωθούν οι φίλοι του Άρη και φυσικά να συμμετέχουν. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Δυνατή Λέσχη, δυνατή Κοινωνία νοείται μόνο μέσα από μεγάλη συμμετοχή. 

To Top