Ο αρχηγός των Γιαννιτσών δηλώνει στο PRESSARIS αθεράπευτα… Αρειανός: “Στο Χαριλάου τραγουδούσα συνθήματα του Άρη…”

Σε μία άκρως νεανική ομάδα, ο Γιάννης Ουζούνης (στη φώτο μαρκάρει τον Καπνίδη) μόλις στα 27 του είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης, αρχηγός της ομάδας και… τρελαμένος Αρειανός!

Το PRESSARIS μίλησε με τον Εδεσσαίο ποδοσφαιριστή για τα “κιτρινόμαυρα” αισθήματα του, το παιχνίδι της Κυριακής αλλά και τον Αντώνη Σαπουντζή.

“Πήγαινα χρόνια στο γήπεδο. Είμαι από μικρός τρελός με τον Άρη! Χωρίς γιατρειά Αρειανός θα έλεγα.Στον πρώτο γύρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τραγουδούσα συνθήματα του Άρη. Για μένα ήταν μία μοναδική εμπειρία το πρώτο παιχνίδι και το ίδιο θα είναι και το δεύτερο”, τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Αναγέννησης.

Ερωτώμενος για το παιχνίδι της Κυριακής, τόνισε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απ΄όλες τις απόψεις. Ξέρουμε ότι ο Άρης παίζει πολλά αναφορικά με την άνοδο του, αλλά και εμείς θέλουμε να σώσουμε την κατηγορία. Περιμένουμε πως καιπως το παιχνίδι”.

Ως γνώστης της κατηγορίας και με βάση το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει όλους τους διεκδικητές της πρώτης θέσης, έχρισε φαβορί την Άρη, αν και πιστεύει ότι ο Πανσερραϊκός είναι πιο… ομάδα: “Θεωρώ ότι ο Πανσερραϊκός είναι πιο ομάδα από τον Άρη αυτή την περίοδο. Έχει και το βαθμολογικό πλεονέκτημα. Φυσικά και θέλω να βγει ο Άρης. Μόνο για τον κόσμο του, αλλά και γιατί δεν παύει ποτέ να είναι Άρης. Νιώθω ότι πρέπει να δώσουν όλοι την ψυχή τους γι αυτό τον κόσμο. Αυτό θα έκανα κι εγώ αν φορούσα αυτή την φανέλα. Θα έδινα τα πάντα!”.

Για τον προπονητή του, Αντώνη Σαπουντζή και την σχέση ζωής που έχει με τον Άρη: “Ήμουν μικρός όταν ο κόουτς έπαιζε στον Άρη, αλλά ξέρω πόσο τον αγάπησε ο κόσμος και πόσο ο ίδιος αγάπησε τον Άρη. Τον έζησα όταν ήταν παίκτης-προπονητής στον Ηρακλή Έδεσσας. Φοβερός ποδοσφαιριστής. Κάθε του στημένο.. έγραφε! Είναι πολύ καλός προπονητής και προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο”.

Τέλος, για το πως ζουν στα Γιαννιτσά τις τελευταίες μέρες το παιχνίδι, τόνισε: “Βλέπω εδώ και μέρες μία έντονη κινητικότητα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει και όχι άδικα την πλάτη στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι στο γήπεδο θα έχει παραπάνω από 3000 κόσμο”.

To Top