Ο Ασημακόπουλος στη τελετή λήξης της ακαδημίας HOOP (photos)

Ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος βρέθηκε στην τελετή λήξης της φετινής χρονιάς για τις ακαδημίες μπάσκετ HOOP του Γιώργου Μασλαρινού και είχε άλλη μια φορά την ευκαιρία να μιλήσει στους μικρούς αθλητές για το μπάσκετ και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της HOOP “Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού ολοκλήρωσε τέσσερα χρόνια ζωής φροντίζοντας σε καθένα από αυτά να κάνει βήματα προόδου με αποκορύφωμα την συνεργασία της με την FIBA στο τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει.

Η ιδέα του Γιώργου Μασλαρινού λίγο πριν το καλοκαίρι του 2010 όχι απλώς έπιασε σάρκα και οστά αλλά αποδείχθηκε ότι το εγχείρημα για την δημιουργία μίας μπασκετικής φωλιάς άξιζε τον κόπο. Οι βάσεις δεν άργησαν να μπούνε μέσα από την σκληρή και καθημερινή δουλειά γεμάτη από μεράκι με την ανταπόκριση μέσω της αυξανόμενης προσέλευσης να αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιβράβευση.

Η ΗΟΟΡ όχι απλώς έγινε γνωστή στα μπασκετικά στέκια της Θεσσαλονίκης από στόμα σε στόμα και ακόμη περισσότερο από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση της συμμετοχής σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη οι ιθύνοντές της εισπράττοντας το θέλω δημιουργίας και αμιγώς γυναικείων τμημάτων είπανε να προχωρήσουνε και στην πράξη στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Η φετινή τέταρτη χρονιά ολοκληρώθηκε με την παρουσία του αρχηγού του Άρη, Αντώνη Ασημακόπουλου, να αποδέχεται την πρόταση και να δίνει τις δικές του συμβουλές και προτροπές με γνώμονα το ότι έχει ζήσει ο ίδιος. Την πλούσια εμπειρία του στα αποδυτήρια αλλά και μέσα στο παρκέ εντός και εκτός Ελλάδος ενώ προχώρησε και σε βραβεύσεις των διακριθέντων.

Σε μία τελετή λήξης όπου οι μπαμπάδες των παιδιών – παικτών της ΗΟΟΡ έδειξαν τις δικές τους αρετές στον χώρο του μπάσκετ. Κι όσο για τους ιθύνοντες της σχολής φρόντισαν να δροσίσουνε άπαντες προσφέροντάς τους ένα παγωτό προσφορά ΚΑΡΔΑΣΗ. Σε μία χρονιά που μόνο οδηγός μπορεί να αποτελέσει για την επόμενη και ειδικότερα η συνεργασία με την FIBA καθώς το επόμενο 3Χ3 θα δώσει το εισιτήριο και για το Παγκόσμιο Τουρνουά”.

 

To Top