Ο Ασημακόπουλος φώναξε και πάλι “παρών”!

Η επιστροφή στις νίκες για τον Άρη συνδυάστηκε με την επιστροφή του Αντώνη Ασημακόπουλου στις καλές εμφανίσεις. Ο αρχηγός του Άρη ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη νίκη επί του Ίκαρου, όχι μόνο γιατί σκόραρε 11 πόντους, αλλά κυρίως γιατί αρκετό παιχνίδι του Άρη “φτιάχτηκε” από τον ίδιο.

Το είπε άλλωστε και ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου το περασμένο Σάββατο, ότι επιθετικά η ομάδα λειτούργησε κυρίως από τις θέσεις “4” και “1” σε ότι αφορά τη δημιουργία του επιθετικού παιχνιδιού της. Ο Ασημακόπουλος ήταν σε πολύ καλή μέρα και πέρα από το σκοράρισμα (11π. με 1/1β., 2/4δπ., 2/5τρ.) που πάντα χρειάζεται, ειδικά φέτος στον Άρη, ήταν αυτός που “έφτιαξε” φάσεις για τους συμπαίκτες του, κάτι που μαρτυρούν και οι τρεις τελικές πάσες.

Αυτός ήταν και ο λόγος (σε συνδυασμό με την καλή άμυνα) που ο Ασημακόπουλος έμεινε στο παρκέ για περισσότερο από 32 λεπτά το περασμένο Σάββατο. Στις τέσσερις σερί ήττες του Άρη ο 36χρονος φόργουορντ είχε ρίξει τους μέσους όρους του από 12,2π., 8,5ρ. σε 3,7π., 5ρ..

 

To Top