“Ο ασθενής Άρης θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια”

Με αφορμή το blog του Γιάννη Ιωαννίδη στο PRESSARIS, ο αναγνώστης μας Φώτης Τσακμάνης έστειλε την παρακάτω επιστολή-τοποθέτηση,

Αναλυτικά:

“Κε Ιωαννιδη,

συμφωνω σχεδον απολυτα με την αναλυση του “σεναριου” Γ εθνικη. Θα ηταν ομως πιο χρησιμο να αντιπαρατεθει με ενα αλλο Β εθνικης για να δουμε τελικα που και ΕΑΝ ο ΑΡΗΣ μπορει να ειναι ΒΙΩΣΙΜΟΣ.

Κατα την αποψη μου ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ θα πρεπει να εχει σαν ΠΡΩΤΟ στοχο την ΔΙΑΓΡΑΦΗ των χρεων και την οικονομικη της εξυγιανση με μπροσταρηδες τιμιους και καθαρους παραγοντες.

Ειναι ΚΟΥΤΟ την στιγμη που ενα μπ….λο συστημα σου δινει την δυνατοτητα να απαλλαγεις απο αυτο το τεραστιο προβλημα-εστω και με οδυνηρο τροπο- εσυ να μην το εκμεταλευτεις.

Ποιες αλλες λυσεις εχεις??? Ενας ΑΡΗΣ με χρεη, θα συνεχισει να ειναι δεσμιος και να απαξιωνεται. Ενας ΑΡΗΣ απαλλαγμενος απο χρεη θα ειναι ελκυστικος και φετος και του χρονου και παντα κε Ιωαννιδη και το λεω αυτο διοτι συμφωνωντας μαζι σου περι συρρικνωσης θα συμφωνησεις μαζι μου οτι ρεαλιστικα ο ΑΡΗΣ θα συνεχισει να ειναι για πολυ ακομα το 5ο μεγεθος στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και αναγκαιο συστατικο για να ειναι εμπορευσιμο αυτο το ανοστο τηλεοπτικο προιον.

Συνοψιζοντας λοιπον θα πω οτι στην  παρουσα κατασταση που βρισκεται ο “ασθενης” πρεπει να κοιταξουμε την ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ αληθεια καταματα και να αξιολογησουμε τις προτεραιοτητες.

Το μελλον του ΑΡΗ μας δεν θα κριθει αγωνιστικα μεσα στα επομενα 1-2 χρονια αλλα οικονομικα.

Θα χαιρομουν για μια απαντηση σου ειτε αμεση ειτε μεσω του site.

Υ.Γ.1 Συσπειρωση θα υπαρξει ΜΟΝΟ εαν αποδοθουν ευθυνες για τα οικονομικα εγκληματα.

Υ.Γ.2 Δυστυχως στην ιδια κατασταση βρισκεται και ο ΑΣ και πρεπει και εκει να δοθει μεγαλη προσοχη.”

To Top