“Ο ασθενής δεν σώθηκε ακόμη…”

Με αφορμή την ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών για τη διενέργεια ελέγχου στην ΠΑΕ Άρης, ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μέλος του δ.σ. του φορέα τοποθέτήθηκε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την ανακοίνωση της «ΚΜΑ» και τον έλεγχο ο οποίος θα διενεργηθεί: «Δεν νομίζω πως αυτό προκάλεσε κάποια έκπληξη. Το ζήτησε ο κόσμος και εμείς το κάναμε πράξη. Απλά έπρεπε να πάμε βήμα-βήμα. Έτσι λοιπόν αφού πήραμε την ενημερότητα έπειτα κατευθείαν στραφήκαμε και σε αυτό το ζήτημα. Ελπίζουμε ο έλεγχος να γίνει όσο καλύτερα γίνεται».

Για το αν ο Άρης είναι σε καλό δρόμο: «Δεν νομίζω ότι ο ασθενής σώθηκε ακόμα. Περιμέναμε ανταπόκριση από τον κόσμο όμως δεν την εισπράξαμε στο βαθμό που περιμέναμε. Ο απλός λαός του Άρη βοήθησε και ας δεν μπορούσε. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι αυτοί που μπορούσαν να βοηθήσουν και με το παραπάνω, παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από τη γωνία… Πάντως ευτυχώς μας βοήθησε η πολιτεία και καταφέραμε να πάρουμε την ενημερότητα. Στην ουσία πήραμε μια προκαταβολή των όσων θα παίρναμε και τη χρησιμοποιήσαμε γι αυτόν τον σκοπό. Η πολιτεία μας άνοιξε ένα δρόμο και εμείς τον εκμεταλλευτήκαμε όπως και πολλές άλλες ομάδες».

Για το αν αυτά τα λεφτά που πήραν θα τους λείψουν μετά: «Μπορεί να πήραμε αυτά τα λεφτά τώρα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου και κάποια λεφτά που θα βάλουμε εμείς σαν διοίκηση, θα καλυφτούν στη πορεία».

Για τη βοήθεια που θέλει ο Άρης: «Ο Αρης δεν είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο όπως ανέφεραν μερικοί… Όσοι βοηθήσουν την ομάδα να ξέρουν ότι τα λεφτά τους δεν θα πάνε χαμένα. Πάντα για κάτι που αγαπάμε βρίσουμε τρόπους να το βοηθήσουμε. Μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όχι τα πάντα, αλλά πολλά».

Για τη διοίκηση πρωτοδικείου: «Δεν βγήκε ακόμα η διοίκηση πρωτοδικείου διότι δεν βρήκαμε ακόμα τα κατάλληλα άτομα. Στην επόμενη διοίκηση πρέπει να υπάρχει ομοφωνία. Φτάνουν τα λάθη στον Άρη. Θέλουμε να κάνουμε πλέον το σωστό και μόνο. Γι αυτό και αργούμε να ανακοινώσουμε τα ονόματα. Μόλις όμως το κάνουμε να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανακοινώσουμε».

Για τη διοίκηση του Αρη και τα μεταγραφικά ζητήματα: «Στηρίζουμε τους ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και είμαστε δίπλα τους. Τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και παλεύουν για να ενισχύσουν την ομάδα εκεί που πονά. Θέλουμε όσο μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και παλεύουμε καθημερινά γι αυτό. Πιστέψτε με ότι προσθήκες θα γίνουν, και θα είναι αξιόλογες..».

To Top