“Ο αστέρας Τότι, ο Τάτος και ο άλλος αέρας…”

Ο υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού του Άρη, Σταύρος Ζαχαρέλης, μίλησε για τις εντυπώσεις από το φιλικό με τη Ρόμα, τον Τάτο, αλλά και την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά. Για εμάς της διοίκησης Ηλιάδη ήταν ένα τεστ σε ένα διεθνές φιλικό. Τα πήγαμε καλά από όλες τις απόψεις, είχαμε μια παρά πολύ καλή συμπεριφορά και ευχαριστήθηκε ο κόσμος το «νέο» Άρη. Δεν μπορεί κάνεις να αμφισβητήσει τη δυναμικότητα της Ρόμα», είπε αρχικά.

Για τον Τότι: «Γνώριζε ότι έπαιζε με παιδιά ηλικίας κάτω των 23 αλλά δεν είχε ίχνος αλλαζονείας και έδωσε το παράδειγμα ενός μεγάλου αστεριού. Μιλήσαμε μαζί του πριν τον αγώνα όταν κατεβήκαμε με τον κ.Ηλιάδη στα αποδυτήρια για τυχόν παράπονα. Ήταν ενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία».

Για τη συζήτηση με τους διαιτητές του αγώνα: «Πριν αρχίσει το παιχνίδι πήγαμε να τους πούμε καλή επιτυχία. Τα πάντα φαίνονται διαφορετικά, μας είπαν. Δεν υπήρχαν μέσα άνθρωποι εκτός από αυτούς που έπρεπε να υπάρχουν. Έπνεε ένας άλλος αέρας, ένας αέρας αλλαγής».

Για τον Τάτο: «Παρουσιάστηκε πριν αρχίσει ο αγώνας με τον κ.Μούτα. Η Ρόμα έχει τον Τότι εμείς τον Τατο».

Για την κίνηση στην πώληση των διαρκείας: «Είναι ενθαρρυντικό το μήνυμα. Ο κόσμος έρχεται ακόμα πιο κοντά και αγκαλιάζει την προσπάθειά μας.

Ακόμα πρόσθεσε: «Θεωρώ υποχρέωση να βρίσκονται κοντά μας όλοι οι παλιοί πρόεδροι. Είχαν τιμητική θέση οι παλαίμαχοι αλλά και οι παίκτες που είχαν παίξει με τη Ρόμα για το Κύπελλο Εκθέσεων. Θέλουμε να προσδώσουμε ένα πρόσωπο αναγνώρισης σε αυτούς που επί σειρά ετών πρόσφεραν στον Άρη. Τα νέα εκκολαπτόμενα Ελληνόπουλα που παίζουν στον Άρη βλέπουν ότι υπάρχει μια οικογενειακή συσπείρωση και εκτίμηση».

Για τα σενάρια επενδυτών: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Όποιος θέλει να έρθει στον Άρη είναι καλοδεχούμενος. Θα ήθελα να σταματήσουν όσοι έχουν αρνητική σκέψη. Έχουμε στόχο το νοικοκύρεμα του Άρη και τη γιορτή των 100 ετών. Αν έρθει κάποιος επενδυτής που θα τον εγκρίνει η Κοινωνία Μελών Άρη καλώς να έρθει. Αλλιώς ας αφήσει τη διοίκηση να κάνει τη δουλειά της».

Έκλεισε λέγοντας: «Η διοίκηση θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να προχωρήσει το αγωνιστικό κομμάτι και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί όσο το δυνατόν καλυτέρα το έργο του».

To Top