ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο αστε-ρίσκο-ς στην υπόθεση παραμονής του Νέιμικ

Ο Ντρου Νέιμικ παραμένει επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη στην θέση του βασικού σέντερ. Ωστόσο υπάρχει ένας αστερίσκος στη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά την κατάσταση του τραυματισμού του. 

Ο Αμερικανός σέντερ δίχως αμφιβολία προσέφερε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία του Άρη τη προηγούμενη σεζόν. Ήταν ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, πρώτος μπλοκέρ στην Α1, παίκτης που ήταν “παρών” σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Άρη, παίκτης που θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα (τρίτος αγώνας πλέι οφ με ΑΕΚ), παίζοντας έστω κι αν δεν μπορούσε να περπατήσει.

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Νέιμικ θα είχε ήδη υπογράψει στον Άρη, αν δεν εμφάνιζε στο φινάλε της χρονιάς τον τραυματισμό του στη μέση. Αυτός είναι ο αστερίσκος στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Πρίφτης έχοντας στο μυαλό του ότι οι απαιτήσεις φέτος μεγαλώνουν και υπάρχουν δύο αγώνες τη βδομάδα λόγω της συμμετοχής στο Γιούροκαπ, θα έπαιρνε με… κλειστά μάτια τον Νέιμικ, όμως αμφιταλαντεύεται γιατί ορθώς θεωρεί ότι μια τέτοια απόφαση εμπεριέχει ρίσκο.

Αν ο Νέιμικ μέσα στη χρονιά παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα ο Άρης θα μείνει ξεκρέμαστος, κυρίως γιατί είναι τέτοια η θέση και η ποιότητα του παίκτη που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί μεσούσης της χρονιάς.

Η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή του Άρη. Ο Νέιμικ πάντως διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει θέμα επιπλοκών, ήδη προπονείται κανονικά για να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και περιμένει. Είναι δεδομένο ότι έχει δώσει προτεραιότητα στον Άρη, έστω κι αν η πρόταση των κίτρινων είναι χαμηλότερη από άλλες που έχει από ομάδες του εξωτερικού.

To Top