Ο ΑΣ Άρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Μηνύματα για ποδόσφαιρο και μπάσκετ (photos)

Σε μία λιτή, πλην ιδιαίτερα «ζεστή» εκδήλωση, ο ΑΣ Άρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο καφέ «ΝΑΟΣ» του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, όπως και από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Παρόντες και εκπρόσωποι των Βετεράνων Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, όπως και από την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Πάρι Μπίλλια, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Γιουτίκα, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτη Δημητριάδη και τον πρώην Ευρωβουλευτή, Κώστα Χρυσόγονο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος στην τοποθέτησή του πέρασε σημαντικά μηνύματα για το σύλλογο, την αντιμετώπιση της οποίας πρέπει να τυγχάνει, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον αγώνα που δίνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την επιβίωση.

Ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. επισήμανε: «Σας καλωσορίζω στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Μέσα απ’ αυτήν την εκδήλωση, θέλουμε να περάσουμε τρία μηνύματα.

Είμαστε όλοι εδώ γιατί αγαπάμε τον ΑΡΗ. Είναι αυτονόητο ότι ο ΑΡΗΣ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν πρέπει απλά να το λέμε, αλλά να διεκδικούμε. Όπως εμείς διαδεχτήκαμε τους παλιότερους παράγοντες, έτσι στο μέλλον θα μπει νέο αίμα στο σύλλογο, νέοι παράγοντες, με κουράγιο, δύναμη, ενέργεια, νέες ιδέες και οράματα. Και εμείς οι πιο παλιοί να είμαστε δίπλα τους, όπως νιώθω κι εγώ δίπλα μου όλους τους παλιούς παράγοντες που βοηθούν και στηρίζουν την προσπάθειά μας. Το πρώτο μήνυμα είναι αυτό. Να είμαστε κοντά στο σύλλογο, να τον αγαπήσουμε και να τον στηρίζουμε πάντα. Γιατί ο σύλλογος αυτός ποτέ δε μας έχει προδώσει και πάντα μας κάνει υπερήφανους, άσχετα αν πολλές φορές με τα προβλήματά του μας στενοχωρεί. Μας πρόδωσαν πρόσωπα, αλλά αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν. Έχουμε τραβήξει μία κόκκινη γραμμή και βλέπουμε μόνο μπροστά.

Το δεύτερο μήνυμα που θέλω να απευθύνω είναι προς την ΕΠΟ του Θεσσαλονικιού και απ’ ότι μου λένε φίλου του ΑΡΗ, κ. Γραμμένου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ το τελευταίο διάστημα. Είναι ένα θέμα που θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί, ή πιο σωστά δε θα έπρεπε καν να έχει μπει στην ατζέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού υπάρχει ένα δεδομένο: Είναι μία νέα ανώνυμη εταιρία, μία νέα ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ, πάντα βέβαια με ιδρυτικό σωματείο τον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Πώς θα μπορούσε μία ανώνυμη εταιρία να πληρώνει τις υποχρεώσεις μίας άλλης ανώνυμης εταιρίας η οποία βρίσκεται σε εκκαθάριση; Και μόνο φορολογικά να το δει κανείς είναι ένα σοβαρό επιχείρημα για να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Μέσα από τον πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την ΕΠΟ και γενικά από το σύστημα του ποδοσφαίρου, εμείς στεκόμαστε δίπλα στην ΠΑΕ, τον πρόεδρό της και φυσικά τα στελέχη της. Και θα κάνουμε τα πάντα, ως ιδρυτικά μέλη της ΕΠΟ, μάλιστα, ώστε αυτό να σταματήσει και να επέλθει η νομιμότητα.

Ένα ακόμα μήνυμα που θέλω να στείλω προς όλους και ειδικά σ’ αυτούς που ασχολούνται με την πολιτική είναι το εξής: Καλό θα είναι όταν βγαίνουμε και μιλάμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποια ομάδα της πόλης, να ξέρουμε ότι πρόκειται για δικά τους προβλήματα και θέματα, όχι της πόλης και της Μακεδονίας. Είναι ζητήματα τα οποία πρέπει να τα λύσουν μόνοι τους. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι και αυτοί είναι ένα κομμάτι της πόλης, όμως δεν είναι όλη η πόλη.

Το τρίτο μήνυμα είναι για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Πρόκειται για το μεγάλο στοίχημα του Α.Σ. Δυστυχώς πριν από περίπου 40 μέρες, ο μεγαλομέτοχος μάς εγκατέλειψε. Εμείς είχαμε δύο δρόμους. Ο ένας ήταν να μην ασχοληθούμε καθόλου, να πούμε ότι δεν μπορούμε, ως Πόντιοι Πιλάτοι. Όμως αυτό δεν το σήκωνε η συνείδησή μας. Δε θα μπορούσαμε να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ. Η απόφαση που πήραμε ήταν να βγούμε μπροστά με μία διοίκηση Πρωτοδικείου, όπως έγινε το 2012, μαζί με τον Χάρη Παπαγεωργίου που ήταν ήδη στη διοίκηση της ΚΑΕ και είχε μείνει μόνος του, και να προσπαθήσουμε να σώσουμε το τμήμα. Δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη μάχη με έναν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Επί της ουσίας παραλάβαμε την ομάδα τελευταία, μόνο με δύο νίκες και χωρίς εγγυητική επιστολή. Προχωράμε σιγά σιγά, βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να σωθεί η ομάδα. Όμως αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι βλέπουμε ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολύ περίεργα και ύποπτα αποτελέσματα. Αυτό το αφήνω σε κάποιους να το κοιτάξουν, κι αν δεν το κοιτάξουν, θα το δούμε εμείς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που σηκώνουν μεγάλο βάρος αφού εμείς ασχολούμαστε σε μεγάλο βαθμό με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Επίσης θέλω να στείλω ένα μήνυμα για τους συνδέσμους φιλάθλων μας. Τους στηρίζουμε πάρα πολύ. Είναι παιδιά μας, τους έχουμε κοντά μας όλους και τους αγαπάμε. Κι εμείς εκεί ήμασταν στα 20 μας.

Κλείνοντας να επισημάνω ότι έχουμε μία διεκδίκηση ως Α.Σ.: Την παραχώρηση του ιστορικού Αλεξανδρείου Μελάθρου για 49 χρόνια. Το δικαιούμαστε ως ΑΡΗΣ και έπρεπε ήδη να έχει τελειώσει. Δυστυχώς η συγκυρία με όσα γίνονται αυτές τις μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε βοηθά, όμως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Όσον αφορά στην κοπή της πίτας, το τμήμα Πάλης του συλλόγου ήταν το τυχερό και κέρδισε το φλουρί, ενώ το ίδιο συνέβη και με το στέλεχος του λογιστηρίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Κωνσταντίνο Κανάτσο».

To Top