Ο ΑΣ Άρης δίπλα στους μαθητές: Δωρεάν παραχώρηση του κολυμβητηρίου σε Δημοτικά Σχολεία

Αθλητισμός δεν είναι μόνο η νίκη και η ήττα. Είναι και κοινωνικό αγαθό και από μικρή ηλικία τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τα ιδανικά και τα «μυστικά» του. Ο ΑΣ Άρης έχει (απο)δείξει ότι είναι αρωγός στην προσπάθεια της διδαχής των παραπάνω στα παιδιά και δη τους μαθητές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ενημέρωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: “Προς αυτήν την κατεύθυνση, ανακοινώνουμε ότι από την Πέμπτη 10/01 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη μέχρι τις 12/06/2020, ο ΑΣ Άρης θα παραχωρεί δωρεάν το κολυμβητήριο του συλλόγου στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ και Δ’ Τάξης των 15ου, 69ου και 79ου Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο του Β’ τριμήνου του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης.

Ο Ερασιτέχνης Άρης παραχωρεί το κολυμβητήριο τις ώρες 11:30 – 13:15, τις παραπάνω μέρες, για τα επόμενα δύο τρίμηνα της σχολικής χρονιάς, στα πλαίσια της ανάδειξης της κολυμβητικής παιδείας του μαθητικού πληθυσμού. Θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλλουμε στη σωστή διαπαιδαγώγηση των μαθητών και ο αθλητισμός είναι βασικό κομμάτι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα ελεύθερης κολύμβησης κάθε Τρίτη και Πέμπτη, θα γίνονται από τις 13:30 έως τις 15:30, αντί για 11:30 – 15:30 που ίσχυε έως τώρα. Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου για την αλλαγή του ωραρίου, από τη στιγμή που πρόκειται για κοινωνική προσφορά που αφορά στους μαθητές”.

To Top