Χωρίς κατηγορία

Ο ΑΣ επικυρώνει τις εξελίξεις στην ΠΑΕ

Τις αποφάσεις της Κοινωνίας Μελών, θα επικυρώσει ο ΑΣ Αρης, μέσω της έκτακτης γενικής συνέλευσης που προγραμμάτισε, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Επί της ουσίας, ο ΑΣ, παίρνει, πια, υπό τη σκέπη του το ποδοσφαιρικό τμήμα, όντας μετά τον υποβιβασμό, ερασιτεχνική ομάδα (στα χαρτιά) ο Αρης.

Η «μάνα του συλλόγου» θα κληθεί σε λίγες ημέρες να συστήσει ΤΑΑ και να επιλέξει τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει την ομάδα στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, αναλαμβάνοντας, ασφαλώς και τον ρόλο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, προκειμένου ο Αρης σε έναν χρόνο από σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως την άνοδο, να συστήσει μια νέα, καθαρή από χρέη, ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρία.

Η πρόσκληση του ΑΣ Αρη:

«Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σύμφωνα με το καταστατικό,  σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 25 Αυγούστου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο «Διακονία» (Νικολάου Πλαστήρα 65, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310397700 ) με αποκλειστικό θέμα την πορεία και προοπτική της ΠΑΕ ΑΡΗΣ .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2014)».

To Top