ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΣ με ανακοίνωση ζητάει να… λογοδοτήσει η διοίκηση Ηλιάδη στη γ.σ. και κάνει “έξωση” στην ΚΜΑ από τα γραφεία της Παπαναστασίου!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης μετά το σημερινό συμβούλιο που έγινε με θέμα την ΠΑΕ. Σε αυτή ζητάει να… λογοδοτήσει η διοίκηση Ηλιάδη σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο στην γενική συνέλευση, ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να συνομιλήσουν με τον ερασιτέχνη (!), ενώ ανακοινώνει την… “έξωση” της ΚΜΑ από τα γραφεία της Παπαναστασίου.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (09/12) στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος.

Κατά την σύσκεψη συζητήθηκαν και ανακοινώνουμε τα ακόλουθα:

1) Στην Γενική Συνέλευση Μετόχων της ΠΑΕ, για την οποία ενημερωθήκαμε σήμερα μέσω του δελτίου τύπου της ΚΜΑ, ζητούμε στην ημερήσια διάταξη αυτής πέρα από την νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, να προστεθεί και ο Οικονομικός-Διοικητικός Απολογισμός της τρέχουσας διοίκησης της ΠΑΕ καθώς και τα σχέδια της για την ανάκαμψη του αγωνιστικού τμήματος.

2) Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας προς την διοίκηση της ΠΑΕ για άμεσα και έγκυρη πληροφόρηση μας σχετικά με την φημολογούμενη επενδυτολογία και την από μέρους της άρνηση για ενημέρωση μας, είμαστε σίγουροι πως ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να επενδύσει στην αγαπημένη μας ομάδα θα έρθει άμεσα σε επαφή και με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου αυτής, τον θεματοφύλακα του σήματος αυτής, καθώς και με τον κάτοχο ενός ποσοστού μετοχών αυτής άνω του 30%.

3) Ενόψει των εορτασμών των 100 χρόνων του Συλλόγου μας, την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χώρων του γηπέδου καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των πολυποίκιλων δραστηριοτήτων του ΑΣ ζητούμε από το ΔΣ της ΚΜΑ την εκκένωση των γραφείων της επί της Αλ. Παπαναστασίου εντός του μηνός.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ εκφράζοντας την αγωνία του για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου δηλώνει άγρυπνος παρατηρητής και εγγυητής της διασφάλισης των συμφερόντων της ομάδος και της ιστορίας της.

To Top