Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τα εισιτήρια αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του Άρη για τον αγώνα!

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε για την προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη και ενημέρωσε παράλληλα για την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη για το παιχνίδι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ανακοίνωση: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για την 13η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00. Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο(2) εισιτηρίων. Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

*Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έπειτα από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ Άρης κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής, Ατρόμητος-Άρης».

To Top