Ο Ατρόμητος είχε Αντζιέλσκι (3-1), αλλά η Λαμία μπήκε πλέι οφ

Με το μυαλό στα πλέι οφ η Λαμία που κατάφερε να μπει, τη νίκη ο Ατρόμητος με φοβερό Αντζιέλσκι που ήρθε από τον πάγκο να σημειώσει δύο γκολ.

Η Λαμία πληροφορήθηκε λίγο πριν από τη σέντρα πως θα μπει στα πλέι οφ! Η ισοπαλία της Κηφισιάς με τον Αστέρα (3-3), κλείδωσε την 6αδα και η Λαμία μπήκε χωρίς άγχος στο ματς…Το γεγονός εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος που άνοιξε νωρίς το σκορ και μόλις πάτησε περιοχή κατάφερε να σκοράρει. Ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα πήρε την ασίστ από τον Γκονζάλεζ και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους (1-0, 2ο λεπτό).

Η Λαμία προσπάθησε να προσαρμοστεί το ματς και να ξεχάσει τα πλέι οφ. Πρώτη καλή προσπάθεια και τελική του Αθανασίου πάνω από τα δοκάρια. Ο Λεωνίδας Βόκολος είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του που έχαναν πολύ εύκολα την μπάλα στην μεσαία γραμμή. Ο Μαρτίνεθ έκανε φοβερή ενέργεια τραβώντας την άμυνα πάνω του, ξεφορτώθηκε τον Κούντε και πεσμένος έβγαλε ασίστ στον Σλίβκα που άνετος σε κενή εστία έφερε τον αγώνα στα ίσα (1-1, 26ολεπτό).

Μεγάλη φάση για τη Λαμία, ο Καρλίτος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια με κεφαλιά ο Μαρτίνεθ την έστειλε στα δίχτυα, το γκολ δεν μέτρησε μετά από συνδρομή και του VAR καθώς ο Μαρτίνεθ ήταν σε αντικανονική θέση.

Ο Σάσα Ίλις στο 58ο λεπτό έκανε αλλαγές και πέρασε στο ματς τον Αντζιέλσκι και τον Κούεν. Σέντρα από τον Κούντε, ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε με δυσκολία και ο Αντζιέλσκι από κοντά σε κενή εστία έκανε το 2-1(61ο λεπτό). Ούτε τρία λεπτά στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων και πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ, γκολ που βρήκε μετά από δύο μήνες. Ο Ατρόμητος έβαλε κι’ άλλο γκολ με τον Βαλέντσια που όμως ακυρώθηκε και αυτό για off side.

Το 3-1 δεν έγινε ποτέ και ο Ατρόμητος έμεινε και με δέκα, καθώς ο Γιουμπιτάνα πάτησε τον Τζανετόπουλο και αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα. Ο Ατρόμητος με το προβάδισμα στο σκορ συνέχισε το τελευταίο 20λεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα. Ακόμα ένα γκολ, τρίτο που έβαλε ο Ατρόμητος, αλλά για ακόμα μια φορά σηκώθηκε το σημαιάκι για τον Κεσχρίντα αυτή τη φορά.

Τελικά ο Ατρόμητος το καθάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Αντζιέλσκι έβαλε και δεύτερο και κλείδωσε το τρίποντο. Ο Κούεν που είχε περάσει και αυτός από τον πάγκο είχε την τελική πάσα για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης (3-1, 81ο λεπτό). Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος από τη Λαμία στο δεύτερο μέρος και δίκαια έφτασε στην 6η φετινή του νίκη, 4η μέσα στην έδρα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (73′ Ντεμπόκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε (89′ Βρακάς), Γιουμπιτάνα, Καμαρά (58′ Κούεν), Βέργος (58′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89′ Έρλινγκμαρκ)

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (66′ Στάνκο), Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (76′ Τόσιτς), Καρλίτος (66′ Μάλτσι)

To Top