ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Αυτοκράτορας στη Λάρισα για το φιλικό ανθρωπιάς!

Ο Άρης κινείται πλέον σε ρυθμούς φιλανθρωπίας, καθώς βρίσκεται ήδη στη Λάρισα για τον φιλικό αγώνα ανθρωπιάς αύριο με τον Γυμναστικό.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “ο Άρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Λευκάδα η τοπική Δόξα και η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για τη Λάρισα, όπου το Σάββατο 18/9, στις 18.00, θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, το οποίο όμως θα έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Αυτοκράτορας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Πρόκειται για έναν αγώνα με ανθρώπινο σκοπό και η Άρης Κ.Α.Ε. καλεί όλο τον κόσμο της Λάρισας και όχι μόνο, να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, προκειμένου να δώσουμε όλοι μία χείρα βοηθείας στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχει φθηνότερο εισιτήριο (3 ευρώ) για όσους θελήσουν να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά δε θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» παραστούν στη φιλική αναμέτρηση”.

filiko-larisa100

 

To Top