ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ στην υπηρεσία της κοινωνίας! Σημαντικό φιλικό (18:00) ανθρωπιάς στη Λάρισα!

Ο Άρης θα παραταχθεί σήμερα (18:00) στο παρκέ του κλειστού της Νεάπολης όχι τόσο για να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Γυμναστικό από το οποίο θα βγουν συμπεράσματα, αλλά για να στηρίξει παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη παρουσιάζεται συχνά πυκνά σε διάφορες χρονικές στιγμές μιας περιόδου. Φέτος ξεκινάει από πολύ νωρίς. Οι κίτρινοι δίχως δεύτερη σκέψη αποδέχθηκαν να παίξουν αυτόν τον φιλικό αγώνα στη Λάρισα, παρότι αγωνιστικά δεν θα τους προσφέρει πολλά, πέρα από ένα ξεμούδιασμα, αφού ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, οι κίτρινοι θέλουν να παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο, για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες παιδιών που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη αναμένεται να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής ακόμα και σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ στα προηγούμενα φιλικά.

To Top