Ο Α.Σ. Άρης για τη συνεργασία με τον Όμιλο Τουρνικιώτη

Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα μπασκετ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, αποκλειστικό Εισαγωγέα των αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού VRF της MIDEA!

Η MIDEA και ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ θα κοσμούν το εμπρός μέρος της αγωνιστικής «πανοπλίας» στις κόρες του θεού.

Η MIDEA, στο πλαίσιο ανάπτυξης της στην Ελληνική αγορά, επιλέγει, μετά τo ανδρικό τμήμα μπάσκετ, να τοποθετηθεί δυναμικά και εμφατικά στο γυναικείο αθλητισμό μέσα από τη συνεργασία με την πλέον ανερχόμενη και νεανική ομάδα στο Ελληνικό μπάσκετ και μπαίνει «μπροστάρης» στην αγωνιστική αναγέννηση της.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, Αποκλειστικός Εισαγωγέας των αντλιών θερμότητας και συστημάτων VRF της MIDEA, αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του Κλιματισμού για πάνω από 40 χρόνια, εκπροσωπώντας κορυφαία brands στην Ελληνική Αγορά και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, με αξιοπιστία και συνέπεια.

Η μακρόχρονη εμπειρία του ΟΜΙΛΟΥ, η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αποτελούν την ιδανική λύση για τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης κλιματισμού και θέρμανσης, από την προμήθεια του συστήματος μέχρι την τεχνική υποστήριξη, το service και τα ανταλλακτικά.

Η συμφωνία αυτή, αποτελεί ορόσημο για την άνοδο στην Α1 και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ομίλου τα καλύτερα έρχονται…

Από όλη την διοικούσα επιτροπή ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ανέστη Καρκαβίτσα!

Η παρουσίαση και φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί πριν το αυριανό παιχνίδι (Κυριακή 12/03) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας το όποιο θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της εταιρείας.

Όλοι μαζί, σε κάθε αγωνιστική για να πετύχουμε το στόχο μας!

To Top