ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Βέλεθ, η πρόταση του Άρη και το επικοινωνιακό… τρικ του Παναθηναϊκού

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, λίγη ώρα μετά την… έκρηξη του Γιώργου Δώνη και τα όσα καταλόγισε σε διοίκηση και τεχνικό διευθυντή, ο Παναθηναϊκός… μοίρασε στα ΜΜΕ της Αθήνας, πως “έκλεισε” τον Φραν Βέλεθ, υποστηρίζοντας παράλληλα, πως ο παίκτης ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή και τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ξεκάθαρο επικοινωνιακό τρικ του Παναθηναϊκού, για να πετάξει σε άλλο γήπεδο την μπάλα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο δικό του. Το τι κατάφερε; Όλα είναι σχετικά. Στον δικό του μικρόκοσμο, ίσως και να έκανε καλό και να αποπροσανατόλισε τους φιλάθλους του από το πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από τον “εμφύλιο” που μαίνεται, μεταξύ διοίκησης-προπονητή. Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να επηρεάσει τον Άρη…

Τα δεδομένα για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή είναι συγκεκριμένα. Ο ίδιος με επίσημη τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπογράψει πουθενά ακόμα. Μόνο σεβαστή μπορεί να είναι αυτή η δήλωσή του, καθώς ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Για το οτιδήποτε αντίθετο, να είστε σίγουροι πως η ΠΑΕ Άρης δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την ηρεμία εντός των τειχών της και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να θέσει εκτός ομάδας τον Ισπανό αμυντικό, εφόσον είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό ή να συνεχίζει την προσπάθειά της για να τον πείσει να παραμείνει.

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει είναι δεδομένη, όπως δεν αμφισβητεί κανείς και τον δίαυλο επικοινωνίας του Φραν Βέλεθ και του εκπροσώπου του, με τον τεχνικό διευθυντή των “πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει αυτομάτως πως υπάρχει και συμφωνία οριστική. Άπειρες μεταγραφές έχουν μείνει στα λόγια και στις χειραψίες και ποτέ δεν πέρασαν στο χαρτί…

Ο Άρης από την πλευρά του έχει καταθέσει την δική του πρόταση στον Φραν Βέλεθ εδώ και καιρό και ίσως το επόμενο διάστημα να του καταθέσει μία ακόμα. Παρότι η προηγούμενη ήταν εξαιρετική, με διπλασιασμό σχεδόν των προηγούμενων απολαβών του παίκτη. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, πως στις διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Ισπανό, συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνισή τους, διάφορα εμπόδια, που δεν ξεκαθαρίζουν οριστικά την κατάσταση.

Μόλις “κλειδώσει” η έξοδος του Άρη στην Ευρώπη, τότε θα είναι πιο εύκολο για τους “κιτρινόμαυρους” να επανεκτιμήσουν την κατάσταση και ίσως να καταθέσουν μία νέα βελτιωμένη πρόταση, συγκριτικά με την τελευταία. Το σίγουρο είναι πως ο Άρης θα επιμείνει, όχι όμως υπερβολικά, χάνοντας χρόνο σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Η τελική απόφαση, ούτως ή άλλως, ανήκει στον Ισπανό. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο για όλα υπάρχει ένα οικονομικό αντίτιμο και φυσικά… ουδείς αναντικατάστατος.

Μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα, όμως, ο Φραν Βέλεθ είναι ποδοσφαιριστής του Άρη και μόνο αν φροντίσει ο ίδιος να δώσει δικαιώματα με τις εμφανίσεις του, ας κατηγορηθεί για το οτιδήποτε. Μέχρι τότε, απόλυτη στήριξη, όπως και σε κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του Άρη!

 

 

 

 

To Top