ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βένος για το φιλικό των παλαιμάχων και την επόμενη μέρα στον Άρη

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, μίλησε για το χθεσινό φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους βετεράνους της Λάρισας, αλλά και για την επόμενη μέρα στον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για το χθεσινό φιλικό: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και παράλληλα συγκλονισμένοι, γιατί είδαμε δύο νέα παιδιά να έχουν κακοποιηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί μπορέσαμε να βοηθήσουμε και με την παρουσία μας να δώσουμε μια ελπίδα.

Στις 26 του μήνα έχουμε μια εκδήλωση κατά των ναρκωτικών που θα γίνει στο γήπεδο του Θερμαϊκού και θα συμμετάσχουν 7-8 παίκτες από ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και Ηρακλή και θα παίξουνε με μια ομάδα παλαιμάχων».

Για τον Λεωνίδα Μπακούρα: «Ο Λεωνίδας έχει σπουδαίο κοινωνικό έργο, έχει ψυχικά αποθέματα που βοηθούν προς κάθε κατεύθυνση. Πολύς κόσμος δεν το ξέρει αλλά βοηθάει πολύ κόσμο».

Για τον Άρη: «Τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά, ο κ. Καρυπίδης υποσχέθηκε ότι όλα θα πάνε καλά και περιμένουμε την καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό και να προχωρήσει η εκκαθάριση.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει ν΄ αρχίσουμε να βλέπουμε τον Νίκο Αναστόπουλο να υλοποιεί αυτά που έχουν υποσχεθεί και να δούμε την ομάδα να ενισχύεται όσο πέρυσι και ακόμα περισσότερο».

To Top