Ο Βίκτορας για τον Άρη, την ΕΠΟ, το πόρισμα και τον Σκόρδα

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτορας Μητρόπουλος μίλησε για την κατάσταση στον Άρη και την οπτική γωνία της Αθήνας, σχετικά με την κατάσταση των κίτρινων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά τοποθετήθηκε στην στάση της Αθήνας σχετικά με την κατάσταση του Άρη: «Ο Άρης θεωρείται τελειωμένος στην Αθήνα από πλευράς βαθμολογίας. Το θέμα της προσωρινής διαταγής το πέτυχαν αυτοί που κυνηγούν την σωτηρία, αλλά δεν θα το αφήσουν έτσι, με όλα αυτά τα πράματα που ακούστηκαν για τα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης, γεννάνε τεράστια θέματα.

Για την ΕΠΟ και τον Άρη: «Το γεγονός ότι η ΕΠΟ αλλάζει στάση ανάλογα με τι καιρό έχει δεν είναι πρωτοφανές. Είναι θέμα σύγκρουσης συμφερόντων. Άμα γυρίσεις γύρω γύρω θα ακούσεις πολλά. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εάν ο Άρης δεν ανακάμψει στα επόμενα 1-2 παιχνίδια, μετά είναι δύσκολο να προλάβει το τρένο. Και αν έχει αυτή την βαθμολογική πτώση, δεν θα έχει δικαίωμα να σηκώσει κεφάλι σε θέματα οικονομικά κλπ. Είναι λυπηρό για μια ομάδα με τόσους φιλάθλους να ψάχνεται για τέτοια θέματα».

Για την ΚΜΑ και το πόρισμα: «Η λέσχη του Άρη που είναι ο κορμός της ομάδας, έχει ένα πόρισμα στα χέρια που θα πρέπει να το στείλει στον εισαγγελέα. Γιατί έχει αργήσει τόσο; Μήπως έχει κάτι να κρύψει; Θεωρώ πως ο Λάμπρος Σκόρδας που δεν έχει να κρύψει κάτι πρέπει να στείλει το πόρισμα στον εισαγγελέα».

To Top