ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βανγκέλι για τις (παλιές) νέες… γελοιότητες περί Σπάθα

O Κρίστι Βανγκέλι μίλησε για τον γάμο του, την καλύτερή του στιγμή στον ΑΡΗ, αλλά και το αλησμόνητο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Metropolis”:

Για την υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα του Άρη στο γάμο του:«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και κάτι ξεχωριστό για όλους τους παρευρισκόμενους να με υποδεχθούν με αυτόν τον τρόπο σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Με χαροποίησε πολύ όλο αυτό».

Για την καλύτερη στιγμή του στον Άρη: «Η καλύτερη στιγμή ήταν ο τελικός Κυπέλλου με τον φανταστικό κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα στην Αθήνα και το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία».

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο: «Είχα πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα μου και δεν μπόρεσα πολύ να πάω. Μόνο σε ένα φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα πήγα, καθώς ήμουν στη Θεσσαλονίκη και είχα την ευκαιρία να δω από κοντά ανθρώπους της ομάδας και παλιούς συμπαίκτες».

Για τις απίθανες δηλώσεις Μανδρίνου που δεν χώνεψε ακόμη την μεγάλη νίκη του Άρη με 2-0 και άρχισε το γνωστό παραμύθι περί Σπάθα: «Είχαμε κερδίσει με 2-0 και από ότι θυμάμαι ήταν μια κίτρινη κάρτα του Γκαρσία που είχε δοθεί στην αρχή. Μπορεί να είναι άδικο για έναν παίκτη να παίρνει κάρτα τόσο νωρίς σε ένα ντέρμπι, όμως αγωνιστικά ήμασταν πολύ καλύτεροι και δεν κρίθηκε το παιχνίδι από τον διαιτητή. Ήμασταν ανώτεροι. Το θυμάμαι ξεκάθαρα αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια φάση. Θυμάμαι το παιχνίδι, με ένα γυριστό σουτ του Κάμπορα προηγηθήκαμε και δεν αντέδρασαν ούτε οι αμυντικοί ούτε ο Χαλκιάς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ύποπτο με τον διαιτητή».

To Top