Ο Βαντόζ απαντάει στο… προσκλητήριο του Άρη – Τι του άρεσε, τι τον προβληματίζει

Ο Κριστιάν Βαντόζ ήρθε, είδε κι απήλθε από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάρει μια γεύση από τον Άρη. Οι συνομιλίες με τους ανθρώπους της κιτρινόμαυρης διοίκησης ολοκληρώθηκαν και πλέον στην Αλκμήνης είναι σε αναμονή της απάντησης του Ούγγρου μέσου. Αυτή αναμένεται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 27χρονος Ούγγρος διεθνής μέσος με θητεία σε Ναϊμέγκεν, Οσασούνα, Μάδεργουελ, Χόνβεντ είχε χθες πολύωρες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στους κίτρινους.

Μετά το τέλος των πρώτων συνομιλιών είδε το Κλεάνθης Βικελίδης και ζήτησε να δει την προπόνηση της ομάδας. Όπως κι έγινε. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Χρήστο Σιωπίδη, ο οποίος συνεργάζεται σε μερικά θέματα και με την ΠΑΕ Άρης, βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής την παρακολούθησε με προσοχή και λίγο πριν τις εννιά το βράδυ αποχώρησε μαζί με τον Σιωπίδη, αφού είχαν νέα ολιγόλεπτη συνομιλία οι δυο άνδρες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα. Το βράδυ η διοίκηση του παρέθεσε δείπνο σε παραλιακό εστιατόριο.

Ο Βάντοζ έδειξε να είναι ικανοποιημένος με αυτά που άκουσε και είδε. Δηλώσεις δεν ήθελε να κάνει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, εκμυστηρεύτηκε στον εκπρόσωπό του, ότι: «του άρεσαν αυτά που είδε, του άρεσε η νέα προσπάθεια που γίνεται από τον Άρη και οι ενδείξεις είναι θετικές. Δεν παίζουν τόσο ρόλο τα χρήματα, αλλά αυτό που θα συναντήσει στην ομάδα». Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι ζήτησε να πάρει μια αγωνιστική εικόνα από την ομάδα, αλλά και το να γνωρίσει τη Θεσσαλονίκη θεωρούνται θετικά σημάδια.

Αυτή είναι η μια, η θετική όψη του νομίσματος. Το μοναδικό σημείο που τον προβληματίζει και δεν το έκρυψε μάλιστα, στις συνομιλίες του με τους ανθρώπους του ‘Άρη είναι ότι έχει αρκετές επιφυλάξεις λόγω της γενικότερη κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως η αίσθηση που έδωσε μετά την περίπου 24ωρη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη είναι ότι αυτές οι επιφυλάξεις υποχωρούν με βάση την εικόνα που συνάντησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαντόζ ζήτησε να απαντήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά του ζητήθηκε να επισπεύσει την απάντησή του και αυτό αναμένεται να το κάνει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και θα γνωρίζουμε εάν είπε “ναι” στο… προσκλητήριο του Άρη.

 

To Top