Ο Βασίλης Δημητριάδης τιμ μάνατζερ στην Εθνική Ελπίδων

Ο Βασίλης Δημητριάδης αναλαμβάνει ως team manager στην Εθνική Ελπίδων ενώ ο Λίντμπεργκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΚΕΔ / ΕΠΟ ως συνεργάτης του Πίτερ Φρόιντφελντ.

Στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου υπήρξε η τότε εισήγηση της Επιτροπής των Εθνικών μας ομάδων για την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη ως team manager των μικρών Εθνικών ομάδων (αρχικά είχε διαρρεύσει η πληροφορία για την Εθνική ανδρών ωστόσο εν τέλει δεν ίσχυε αυτή η πληροφόρηση).

Μία εισήγηση που επρόκειτο να συζητηθεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, ωστόσο μία ημέρα μετά αφότου έγινε γνωστό το θέμα (9 Οκτωβρίου) προέκυψε ότι τελικώς αυτή η περίπτωση δεν θα προχωρήσει ή δεν θα προχωρούσε τελικώς για την ελληνική Ομοσπονδία. Μάλιστα το θέμα αυτό φέρεται να είχε βγάλει εκτός ημερησίας διάταξης το προεδρείο και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα επανήλθε και πέρασε μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής τη Δευτέρα. Μέσα από το Δ.Σ. της ΕΠΟ που ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας. Έτσι ο Δημητριάδης θα είναι νέος team manager στην Εθνική Ελπίδων.

Κατά τα άλλα ο Σουηδός Λίντμπεργκ αναμένεται να γυρίσει στην ΚΕΔ / ΕΠΟ. Τέθηκε επί τάπητος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ να είναι ως νέος συνεργάτης του αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ και αντί του υπεύθυνου VAR, του Κάπελα. Το θέμα αυτό πάντως θα περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και μετά θα πάει ξανά στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

To Top