ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο βασικός στόχος επετεύχθη, η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε… αποστολή!

Αν τελείωνε σήμερα η χρονιά για τον Άρη, θα ήταν μια χρονιά πετυχημένη αγωνιστικά, διότι χθες επιτεύχθηκε ο βασικός αγωνιστικός στόχος που είχε τεθεί στο ξεκίνημα της περιόδου, η είσοδος στην πρώτη τετράδα! Πλέον ό,τι καλύτερο συμβεί θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα.

Τους στόχους θέτει πάντοτε η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. Τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης όσο και ο Νίκος Λάσκαρης με τους συνεργάτες του υπογράμμιζαν στο ξεκίνημα της περιόδου πως ο βασικός στόχος είναι η διατήρηση της ομάδας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αυτό επιτεύχθηκε χθες. Ο Άρης του Πρίφτη, ο Άρης της καμίας αλλαγής, ο Άρης της εξαιρετικής… χημείας πέτυχε τον στόχο του. Βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει ότι καλύτερο έχοντας πλεονέκτημα έδρας, αν τελικά φτάσει να διεκδικεί την τρίτη θέση.

Η χρονιά κρίνεται απολύτως πετυχημένη μέχρι τώρα, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία αποτελούν πρόκληση για κάθε παίκτη ξεχωριστά και είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι όλοι μέσα στην ομάδα νιώθουν πως έχουν ακόμα πράγματα να δώσουν!

To Top