Ο Βασιλακόπουλος “έστειλε” τον τελικό κυπέλλου στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, όπως ουσιαστικά προανήγγειλε και με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο Ηράκλειο, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.

Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως “δεν είμαι Άγιος Βασίλης αλλά έφερα στο Ηράκλειο ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Δεν κάνω χάρη στο Ηράκλειο όμως το αξίζει το νησί γιατί προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ” και πρόσθεσε: “Δεν έχω πάψει ποτέ να θέλω να είμαι κοντά στην Κρήτη. Το νησί διαθέτει ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλες διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις. Για αυτό και θα ανταποκριθούμε στα αιτήματα της Ένωσης. Έχω μείνει κατάπληκτος από το γήπεδο που είναι ένα παλάτι και πληροί όλες τις προδιαγραφές για μια μεγάλη διοργάνωση”.

Υπογράμμισε επίσης πως “βρήκαμε ανταπόκριση και από όλους τους τοπικούς φορείς και για αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Πήραμε το πανευρωπαϊκό κάτω των 20 ετών που είναι πολύ μεγάλο το επίπεδό της, με παίκτες οι οποίοι παίζουν και στις μεγάλες Εθνικές. Οι αγώνες είναι ίσως και καλύτεροι από αυτούς των ανδρών. Η εθνική μας θα διεκδικήσει την πρώτη θέση. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα έχουμε σπουδαία παρουσία εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως έχει κάνει και σε άλλες διοργανώσεις. Του χρόνου έχουμε και το παγκόσμιο κάτω των 19, είμαστε υποψήφιοι, ήρθε και ο Κοτλέμπα και είδε τις εγκαταστάσεις και πιστεύω ότι θα πάρουμε και αυτή τη διοργάνωση. Αν τους πάρουμε θα έχουμε αγώνες σε όλους τους νομούς του νησιού, καθώς θέλουμε να βοηθήσουμε το μπάσκετ και στα άλλα μέρη της Κρήτης”.

To Top