Ο βασιλιάς της Μαδρίτης (videos)

Οι αξίες είναι παντοτινές και σαν τέτοια φέρθηκε το κοινό του «Μπερναμπέου» στον μεγάλο Ραούλ, που σκόραρε και αποθεώθηκε στο 5-0 της Ρεάλ επί της Αλ Σαντ, σε φιλικό που έγινε προς τιμήν του.

Είναι ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης της «βασίλισσας» και οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούσαν να μην διοργανώσουν μία βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στον σπουδαιότερο ίσως παίκτη που πάτησε στη Μαδρίτη τα τελευταία χρόνια. Φόρεσε τη λευκή φανέλα της Ρεάλ, με το αγαπημένο του «7» φυσικά στην πλάτη αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που ιπποτικά του παραχώρησε ο Κασίγιας κι έκανε αυτό που ξέρει καλά εδώ και και πολλά χρόνια… Έστειλε τη μπάλα στο «πλεκτό»!

Ο μεγάλος Ραούλ αποθεώθηκε από τους περίπου 80.000 φίλους των Μερένχες που βρέθηκαν στον «Μπερναμπέου» αποκλειστικά και μόνο για να τιμήσουν τον σπουδαίο αρχηγό. Για να έχουν να λένε ότι… «Ήμουν κι εγώ εκείνο το βράδυ προς τιμήν του Ραούλ…».

Το τελικό 5-0 υπέρ της «βασίλισσας» στη φιλική αναμέτρηση με τη νυν ομάδα του Ισπανού επιθετικού Αλ Σαντ έφερε φαρδιά-πλατιά την σφραγίδα του 36χρονου άσου (αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ και στο δεύτερο με την Αλ Σαντ), ο οποίος σκόραρε το πρώτο τέρμα της «Βασίλισσας»

Ίσκο, Μπενζεμά και Χεσέ (2) σημείωσαν τα υπόλοιπα γκολ, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στη μεγαλειώδη βραδιά που στήθηκε για τον παίκτη που πανηγύρισε με τη Ρεάλ 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 6 Πρωταθλήματα, 4 ισπανικά Σούπερ Καπ κι ένα Ευρωπαϊκό στα 16 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της, μετρώντας 741 συμμετοχές και 321 γκολ.

Όσο για το τέρμα του Μαδριλένου άσου, έδειξε ότι ακόμα και τώρα, μία τετραετία πριν σαρανταρήσει, ότι είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά σε top επίπεδο. Φυσικά ξεχωριστή στιγμή και η ανταλλαγή φανέλας με τον νυν ηγέτη της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

To Top