Ο Βεζένκοφ για τη χαρά της νίκης, τον Γκάλη και τον “ξανθό”

O Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την μεγάλη νίκη του Άρη, για την παρουσία του Νίκου Γκάλη και του Γιάννη Ιωαννίδη στο γήπεδο αλλά και για το αν μπορεί στο μελλόν να διεξαχθεί το ντέρμπι με φιλάθλους και των δυο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πετύχαμε. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, αλλά πρέπει σιγά σιγά να το ξεχάσουμε γιατί ακολουθεί ένα εξίσου μεγάλο ντέρμπι στην Πυλαία».

Για το αν είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις τον ΠΑΟΚ στο Παλέ: «Μεγάλο συναίσθημα μεγάλη χαρά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τεράστια πίεση όλη την εβδομάδα πιστεύω πως όλοι οι συμπαίκτες μου νιώθαμε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο: «Σίγουρα ο Νίκος Γκάλης δίνει ώθηση στον κόσμο και ο κόσμος την μεταφέρει σε εμάς. Οπότε νιώθαμε ακόμα μια υποχρέωση να κερδίσουμε».

Για το αν μίλησαν με τον Νίκο Γκάλη: «Δυστυχώς δεν μίλησε κανένας από εμάς με τον Νίκο Γκάλη, δεν ξέρω αν μίλησε με τον πρόεδρο. Σίγουρα ο κόσμος μόλις μπαίνει ο Γκάλης στο γήπεδο αντιδρά εκπληκτικά γιατί είναι το μεγαλύτερο πρόσωπο στην ιστορία της ομάδας. Οπότε και εμάς μας δίνει μια έξτρα ώθηση για να δίνουμε το 1000% που έχουμε.

Για τον αν γνωρίζει τον Γιάννη Ιωαννίδη: «Έχω την τύχη να τον έχω γνωρίσει από κοντά, είναι ένας μεγάλος δάσκαλος και ένας μεγάλος προπονητής. Ήταν και ο Ιωαννίδης στο γήπεδο έχω την τύχη να έχω μιλήσει και με τους δύο και με τον Ιωαννίδη και με τον Γκάλη. Ότι μαθαίνεις από αυτούς τους δυο ανθρώπους είναι μεγάλη εμπειρία.

Για το πόσα εισιτήρια βρήκε για τους φίλους του: «Σε πάρα πολλά, ο κάθε φίλαθλος θέλει να είναι στο Άρης ΠΑΟΚ ήρθαν και από τη Βουλγαρία συγγενείς μου για να δουν το παιχνίδι. Νιώθω πολύ τυχερός που ζω αυτό το ντέρμπι.

Για το αν είχε sold out στο Παλέ: «Είμαι 5 χρόνια εδώ και με εξαίρεση το Άρης-ΠΑΟΚ στα πλέι οφ δεν έχω δεί τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν μοναδική η ατμόσφαιρα και οι οπαδοί μας ήταν κύριοι με εξαίρεση τον πυρσό που πετάχτηκε μέσα στο γήπεδο ήταν το πιο ήρεμο ντέρμπι των τελευταίων χρόνων. Πιστεύουμε ότι και στον ΠΑΟΚ η φιλοξενεία θα είναι άψογη.

Για το αν θα μπορέσουμε να δούμε ντέρμπι με την παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων: «Δεν γίνεται, στα Βαλκάνια αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί.Πιστεύω ότι είναι πιο καλό να είναι οπαδοί μόνο από τη μία ομάδα για να αποφεχθούν τα ευτράπελα. Απέχουμε πολύ από χώρες όπως η Γερμανία και η Ισπανία και η Γαλλία.

Για το αν έδωσε ο ΠΑΟΚ την εικόνα πως ήταν κουρασμένος: «Κακά τα ψέματα οι συγκυρίες ήταν υπέρ μας. Ο ΠΑΟΚ είχε τις απουσίες τριών παικτών και έχει και την Ευρώπη. Πιστεύω πως και με την παρουσία του Χαριτόπουλου η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη. Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και κοιτάμε τα λάθη μας.

Για το τι προβλέπει να γίνεται στο παιχνίδι της Πυλαίας: «Σίγουρα περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα εκεί το συναίσθημα είναι εξίσου ωραίο. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά και δεν έχουμε ευτράπελα. Πάντα πάμε για τη νίκη θα παλέψουμε το παιχνίδι.

Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο του Άρη: «Να τους ευχαριστήσω που δείχνουν το παρόν ήταν άψογοι, ελπίζω να έχουμε ίδια φιλοξενεία από τον ΠΑΟΚ».

To Top