ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βεζένκοφ “διώχνει” τον Ντόλμαν από την Μπαρτσελόνα

Το καλοκαίρι θα φέρει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, με ουκ ολίγους παίκτες να αποχωρούν. Μεταξύ αυτών κι ο Τζάστιν Ντόλμαν, αφού οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να προωθήσουν τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Όπως αναφέρει το sport24.gr:

“Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας (encestando.es), ο Κάρλος Αρόγιο, ο Τζόι Ντόρσεϊ και ο Τζάστιν Ντόλμαν θα δουν την πόρτα της εξόδου, με τον τελευταίο μάλιστα να “θυσιάζεται” λόγω της παρουσίας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ομάδα.

Οι “μπλουγκράνα” έδωσε στον Άρη 250.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, ο Τσάβι Πασκουάλ κάνει τα πάντα προκειμένου να τον βοηθήσει να πάρει εικόνες και εμπειρίες, αφού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να έχει πολύ σημαντικότερο ρόλο. Βάσει του πλάνου που έχει θεσπιστεί, ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ θα προαχθεί σε βασικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα, με τον Τζάστιν Ντόλμαν να αποχωρεί προκειμένου να δημιουργήσει χώρο στη θέση “4”.

Πέραν αυτού, όπως αναφέρεται, μείζονα ρόλο στην παραπάνω απόφαση έπαιξαν δύο ακόμη στοιχεία: ο μισθός και η καταγωγή (ΗΠΑ) του πρώην παίκτη της Βαλένθια, ο οποίος βοήθησε πολύ φέτος την Μπαρτσελόνα, πλην όμως δεν χωρά στο ρόστερ της νέας σεζόν. Γι αυτό θα δει την πόρτα της εξόδου.

Όσο για τον Στράτο Περπέρογλου; Το δημοσίευμα επισημαίνει πως υπάρχει option ανανέωσης που βρίσκεται στα χέρια της Μπαρτσελόνα, με τους “μπλαουγκράνα” να μην έχουν αποφασίσει ακόμη πως θα κινηθούν στην περίπτωσή του”.

To Top