Ο Βεζένκοφ ενηλικιώνεται αύριο και αποφασίζει…

Το θέμα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ έχει μπει στην τελική του ευθεία. Ο παίκτης αύριο γίνεται 18 ετών, είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα ή το Εξέβιερ για να παίξει κολεγιακό μπάσκετ και η απόφασή του είναι υπόθεση 24-48 ωρών.

Ο Βεζένκοφ έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Άρη από τότε που ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου την ομάδα, έκανε εξαιρετικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και από τη στιγμή που είναι ελεύθερος στην αγορά είναι λογικό να έχει πολλές προτάσεις.

Οι πιθανότητες παραμονής του στον Άρη μειώθηκαν αισθητά, όμως υπάρχουν, όπως και για το Εξέβιερ. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως αν ο Βεζένκοφ αποκτηθεί από κάποια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, πολύ δύσκολα θα παραμείνει σε αυτήν και θα δοθεί δανεικός για να παίξει σε πιο χαμηλό επίπεδο.

Στον Άρη πάντως ο Αγγέλου δεν ήθελε προ μερικών εβδομάδων να ακούει για απόκτηση του Βεζένκοφ από άλλη ομάδα και δανεισμό του στους κίτρινους. Ορθή η σκέψη του Έλληνα προπονητή, αλλά ίσως υπάρχει διαφορετική διαχείριση στην υπόθεση λόγω των περιορισμένων επιλογών για την συγκεκριμένη θέση.

 

To Top