Ο Βεζένκοφ θα κερδίσει τον ρόλο του μέσα και από την άμυνα σύμφωνα με ΜΜΕ του Σακραμέντο

Λίγο μετά τα σχόλια του Μάικ Μπράουν για την θέση του Σάσα Βεζένκοφ στο ροτέισον των Κινγκς, ΜΜΕ του Σακραμέντο ανέφερε ότι η καθιέρωση στους “Βασιλιάδες” θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να προσαρμοστεί στις αμυντικές απαιτήσεις της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με το ΜΜΕ του Σακραμέντο, η καθιέρωση του Βεζένκοφ θα έρθει μέσα (και) από το αμυντικό κομμάτι. “Η άμυνά του κόντρα στους Ράπτορς ήταν στην καλύτερη περίπτωση… ΟΚ. Κάποιες φορές άφησε τους αντιπάλους του να πάνε προς την κορυφή της ρακέτας και είμαστε μία ομάδα που δεν το αφήνει αυτό.

Θέλουμε να κρατάμε τους αντιπάλους στην βασική γραμμή, οπότε πρέπει να δει βίντεο με παίκτες που ίσως μαρκάρει, ώστε να καταλάβει τις συνήθειες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Μάικ Μπράουν, με τον δημοσιογράφο Τζέισον Άντερσον να πιάνεται από αυτή την ατάκα και να αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι “η άμυνα του Βεζένκοφ χρειάζεται βελτίωση και μένει να φανεί πόσο καιρό θα του πάρει για να βρει ρόλο στο ροτέισον μίας ομάδας που έχει κρατήσει 10 παίκτες σε σχέση με πέρυσι”.

Στον επίλογο του κειμένου αναφέρεται πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι αντίπαλες ομάδες θα σημαδέψουν αμυντικά τον Βεζένκοφ. Αυτό είναι εξάλλου κάτι που γίνεται παραδοσιακά στο NBA κόντρα στους ρούκι, που θεωρούνται ο εύκολος στόχος στην άμυνα. Και εξαρτάται από τον Βεζένκοφ να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ώστε να κερδίσει χρόνο συμμετοχής.

 

To Top