“Ο Βεζένκοφ θυμίζει Τελέτοβιτς! Αν δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ, θα επιλεγεί”

Η άλλη πλευρά του Ατλαντικού ασχολείται με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ένα άλλο σάιτ που ειδικεύεται στην ανάλυση του ντραφτ του ΝΒΑ στην στήλη του για τα ταλέντα εκτός Ηνωμένων Πολιτειών έχει ως παίκτη του Νοεμβρίου τον φόργουορντ του Άρη.

Το nbadraft.net έγραψε για τον Βεζένκοφ: “Είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος εκτελεστής στην Ευρώπη ανάμεσα στα διεθνή ταλέντα, δείχνοντας εντυπωσιακή ωριμότητα και ένα ολοκληρωμένο σετ προσόντων. Με ύψος 2,06μ., έχει εξαιρετικό μέγεθος για τον ρόλο του, με ικανότητα να χρησιμοποιεί το σώμα του και την φυσική του δύναμη για να παίζει με πλάτη στο καλάθι κοντύτερους αντιπάλους. Διαθέτει ένα αποτελεσματικό τζαμπ σουτ με κίνηση προς τα έξω και επίσης αποτελεσματικό χουκ από την βάση της ρακέτας. Είναι αριστερόχειρας και αυτό τον κάνει σοβαρή απειλή από μέση και μακρινή απόσταση.

Το στιλ παιχνιδιού του θυμίζει τον Μίρζα Τελέτοβιτς, αλλά με καλύτερο χειρισμό της μπάλας και ικανότητα να επιτεθεί μετά από ντρίμπλα. Οι μετοχές του στο ντραφτ είναι πολύ υψηλά αυτή τη στιγμή και όλα δείχνουν ότι θα επιλεγεί αν δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του 2015. Έχει 17,5 πόντους και 9 ριμπάουντ μέσο όρο στην ελληνική Α1”.

Εξαιρετικά σχόλια για τον Βεζένκοφ που έχει 17 πόντους και σχεδόν 10 ριμπάουντ μέσο όρο (μια μικρή διόρθωση…) με 54% από το τρίποντο!

To Top