ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Βεζένκοφ κινεί την διαδικασία δανεισμού του, γιατί θέλει… Άρη!

Ο Άρης βρίσκεται πάντα στο παιχνίδι της απόκτησης του Σάσα Βεζένκοφ από την Μπαρτσελόνα υπό τη μορφή δανεισμού, έχει κάνει τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει σαν διοίκηση και πλέον περιμένει τις οριστικές αποφάσεις της Μπαρτσελόνα και του παίκτη, σε σχέση με το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι.

Πρέπει να σημειωθεί – και αυτό προσδίδει ακόμα πιο μεγάλη βαρύτητα στην υπόθεση – πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι αυτός που κίνησε εξαρχής όλη την διαδικασία δανεισμού του και ο λόγος είναι πολύ απλός: Θέλει να παίξει ξανά μπάσκετ στον Άρη!

Βέβαια, άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα, όμως στην συγκεκριμένη υπόθεση το ένα ενδεχομένως να μην αναιρέσει το άλλο. Υπάρχουν συζητήσεις και όταν εμπλέκονται τρεις πλευρές είναι λογικό να απαιτείται χρόνος για να μπουν σε μια σειρά συγκεκριμένα πράγματα, που αφορούν πρωτίστως το οικονομικό.

Ο Άρης θα δώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στην Μπαρτσελόνα για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίκτη. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των Καταλανών να αποδεχθούν αυτή την πρόταση και φυσικά να αποδεχθεί και ο Βεζένκοφ αυτά που θα του προτείνει η Μπαρτσελόνα, δηλαδή μερική μείωση του συμβολαίου του το οποίο είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Οι κίτρινοι αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον δανεισμό του Βεζένκοφ και να τον έχουν πάλι πίσω, γνωρίζουν ωστόσο ότι αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα.

To Top