ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η υπόθεση Βεζένκοφ κρίνει τις θέσεις των φόργουορντ

Τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις θα κάνει ο Άρης για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Τρεις από αυτές συνδέονται μεταξύ τους. Τρεις φόργουορντ, έναν στην θέση “3” και δύο στην θέση “4” αναζητάει ο Άρης στην αγορά, καθώς και τον βασικό του σέντερ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους παίκτες για όλες τις θέσεις, απλώς για τους φόργουορντ όλες οι κινήσεις εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την έκβαση της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοφ. Ο παίκτης βρίσκεται στην Βουλγαρία, ενσωματώνεται σήμερα στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας του και ήδη έχει συζητήσει με την οικογένειά του για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά. 

Αν και εφόσον οριστικοποιηθεί και η μεταγραφή του Άνταμ Χάνγκα από την Λαμποράλ Κούτσα στην Μπαρτσελόνα, τότε δεν υπάρχει “χώρος” για τον Βεζένκοφ στους μπλαουγκράνα. Είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ ότι ο 21χρονος φόργουορντ θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα. Ο ίδιος θέλει στον Άρη, οι κίτρινοι περιμένουν την Μπαρτσελόνα και τον Βεζένκοφ έχοντας στο μυαλό τους να δώσουν ένα συγκεκριμένο, όχι πολύ μεγάλο, χρηματικό ποσό για τον δανεισμό του παίκτη.

Για την θέση “4” ο Άρης έχει στην… αναμονή και τον Νάτσο Μαρτίν. Ο 33χρονος φόργουορντ σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει τον Άρη και δεν απαντάει προς το παρόν στην πρόταση της Εστουντιάντες για παραμονή. Στο… κάδρο παραμένει και η περίπτωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ενώ ο Πρίφτης έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη από την αμερικανική αγορά που θα μπορεί να παίξει και στο “3” και στο “4”.

To Top