Ο Βεζένκοφ μπλογκΑΡΗ και απαιτεί από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του: “Περισσότερη ενέργεια, περισσότερο πάθος”

Ο Σάσα Βεζένκοφ ζήτησε από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του να δείξουν στο παρκέ αύριο περισσότερη ενέργεια και περισσότερο πάθος απέναντι στον Ολυμπιακό σε σύγκριση με τους δύο αγώνες στο ΣΕΦ.

Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: “Δεν πάει καιρός από τότε που τα είπαμε, πριν από τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα σίγουρα δε μας βρίσκουν ευχαριστημένους. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά η διαφορά στους δύο αγώνες ήταν πολύ μεγάλη.

Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μέσα σε λίγες μέρες, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και περισσότερο πάθος στο παρκέ. Να είμαστε πιο πιεστικοί στην άμυνα και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε.

Το ότι δε θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον τρίτο αγώνα της σειράς”.

To Top