“Χτίζουμε τον δικό μας καινούριο Άρη!”

Το PRESSARIS είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα νέο μέλος στην δημοσιογραφική οικογένειά του. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα είναι πλέον στην ομάδα του σάιτ, καταγράφοντας τις σκέψεις του για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη μέσα από το προσωπικό του blog. Σήμερα κάνει την αρχή!

“Χαίρομαι πολύ που θα γίνω μέρος αυτού του σάιτ που καλύπτει τα πάντα για αυτήν την μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και μείνετε συντονισμένοι!

Θέλω αρχικά να αναφερθώ στα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Προτίμησα να μείνω στην ομάδα μου, εδώ που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω και αυτό που θέλω να ζητήσω είναι αυτό που μου ζήτησαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι πριν υπογράψω. Να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν με την φωνή τους την ομάδα.

Αφού ξεκινάω τέταρτο χρόνο στην Θεσσαλονίκη κάθε χρονιά είναι και διαφορετική. Και φέτος ειδικά για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας λόγος είναι ότι χτίζουμε τον δικό μας και καινούργιο Άρη και ο δεύτερος να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι και εννοώ την σειρά με τον Πανιώνιο. Η μοίρα και η τύχη μας δίνει την ευκαιρία από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο παρκέ.

Ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο για την Θεσσαλονίκη και η θερμότητα ανεβαίνει όσο πλησιάζει το παιχνίδι. Μέσα σε χιλιάδες κόσμου η δική μας καινούρια και νεανική ομάδα καλείται να παλέψει και στα 40 λεπτά γιατί αυτή είναι η ταυτότητα του φετινού Άρη.

Δώσαμε πολλών ειδών φιλικά, κάποια εύκολα, κάποια δύσκολα και κάποια προσαρμογής που ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του. Ο πρώτος στόχος που ήταν να βρεθούμε και να γνωριστούμε μεταξύ μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Έμπειροι και νέοι γίναμε ένα και πολεμάμε για τον ίδιο σκοπό, για την ίδια φανέλα και το ίδιο όνειρο.

Δεν έχει πολλές μέρες που γυρίσαμε από το Μπάμπεργκ και μπορώ να πω ότι για εμένα και τους περισσότερους συμπαίκτες μου ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Η ομάδα στάθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα αξιοπρεπέστατα και επιστρέψαμε με πολλές εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για την συνέχεια. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό αντιμετωπίσαμε ομάδες με πολύ υψηλά μπάτζετ που στις χώρες τους καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις και εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Συναντήσαμε πολύ καλή οργάνωση, είδαμε όλοι πως δουλεύουν ομάδες του υψηλότερου επιπέδου και νομίζω πως για όλους ήταν ένα καλό «μάθημα» και έδειξε σε όλους μας που πρέπει να βαδίσει ο Άρης για να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.



To Top