“Ο Βεζένκοφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό”

Ο Άρης θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι “χάνει” τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, βάζοντας στα ταμεία του το ποσό των 250.000 ευρώ που προβλεπόταν ως μπάι άουτ στο συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε με τους κίτρινους.

Ο 19χρονος φόργουορντ φέρεται να έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο (με NBA out, μετά το δεύτερο χρόνο) με τους πράσινους, τις επαφές με τους οποίους έκανε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το sport24.gr και το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού “προηγήθηκαν οι συζητήσεις με τον πατέρα του, Σάσο, αλλά και η επικοινωνία με τον Άρη, προκειμένου να πληρωθεί το buy out που είχε στο συμβόλαιο του (250.000 ευρώ). Υπήρχε και ένα ακόμα θέμα: εκπρόσωπος του 19χρονου -θα τα “κλείσει” στις 6 Αυγούστου- φόργουορντ, είναι ο ίδιος με εκείνον που είχε έλθει σε ρήξη προ διετίας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (με αφορμή την έξοδο των Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Μπατίστ, Περπέρογλου από την ομάδα). Βρέθηκε ωστόσο, ο τρόπος να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με όλες τις πλευρές να είναι ικανοποιημένες”.

To Top