ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Βελίτσκοβιτς για τον τραυματισμό του με τον Άρη και το “διπλό” των κίτρινων στο Καζάν

Ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, από τους βασικούς παίκτες της Τράμπζονσπορ, αλλά και ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Γιούροκαπ φέτος, με παραστάσεις από Ευρωλίγκα έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Άρη, την ήττα των Τούρκων από την Στεάουα και τη μεγάλη νίκη του Αυτοκράτορα στο Καζάν.

Για το ματς με τον Άρη και τον τραυματισμό του: “Έπαιξα μόνο 40 δευτερόλεπτα στο πρώτο μας παιχνίδι στο Γιούροκαπ πριν τραυματιστώ. Αυτό είναι το μπάσκετ, είναι ένα παιχνίδι με πολλές επαφές και είχα την ατυχία να τραυματιστώ με τον Άρη μετά από μόλις 40 δευτερόλεπτα. Προσπάθησα να συνεχίσω, αλλά πονούσα πολύ”.

Για την αυριανή αντίπαλο του Άρη, Στεάουα: “Πιστεύαμε ότι το παιχνίδι με τη Στεάουα θα είναι λίγο πιο εύκολο από ό, τι αυτό κόντρα στον Άρη, αλλά η Στεάουα ήξέρε πώς να παίξει και μας χτύπησε στις αδυναμίες μας. Ήταν ένα μάθημα για εμάς, διότι δεν μπορείς να δίνει μόνο το 70-80% σε ένα παιχνίδι Γιούροκαπ και να περιμένεις να κερδίσεις. Θα πρέπει να δίνεις το 100%. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η Στεάουα ήταν καλύτερη και μας κέρδισε”.

Για τη νίκη του Άρη στο Καζάν και τα δύσκολα παιχνίδια με Ούνιξ και Άρη: “Μετά τον αγώνα με την Μπάνβιτ, έχουμε δύσκολα παιχνίδια με την Ούνιξ στο Καζάν και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό θα είναι το πιο κρίσιμο μέρος της κανονικής περιόδου. Ο Άρης νίκησε στο Καζάν και έδειξε ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Αν θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, θα πρέπει να κερδίζουμε και μακριά από το γήπεδό μας, γιατί όλα μπορούν να συμβούν”.

To Top