Ο Βεροιώτης πρόεδρος της ΚΕΔ θα μιλήσει για τα “εγκλήματα” του Δημητρόπουλου υπέρ της Βέροιας;

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 στο onsports.gr φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Καραμελίδη με αφορμή την ήττα της Βέροιας από τον Άρη, που μιλούσε για “εγκλήματα” από τον Κουκουλάκη! Αλήθεια, ο Καραμελίδης θα κάνει δηλώσεις για όσα έγιναν σήμερα στο Βέροια – Κέρκυρα;

Είχε γραφτεί τότε στο “onsports.gr”: “”Δεν είναι μόνο η διοίκηση της Βέροιας έξαλλη με τη διαιτησία του Κουκουλάκη στο ματς της Δευτέρας με τον Άρη, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης!

Όπως μάλιστα υποσχέθηκε, δεν θα ξαναγίνουν τέτοιου είδους διαιτητικά εγκλήματα… ενώ άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για την τιμωρία του Κουκουλάκη.

«Οι αντιδράσεις για τα λάθη του Κουκουλάκη, όχι μόνο από τη Βέροια αλλά από όλη την Ελλάδα, είναι τέτοιες που με τρομάζουν ακόμη και να τις πω! Στοιχειοθετείται ένα έγκλημα, καθώς η απόδοσή του ήταν πολύ κακή. Όλοι οι διαιτητές θα πρέπει να ξέρουν ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από αυτούς και όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να ξεχνούν τα πάντα. Είναι υποχρεωμένοι με την απόδοσή τους να κάνουν τους Έλληνες φιλάθλους να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Τέτοια εγκλήματα δεν θα ξαναγίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποιος διαιτητής αδικήσει, όχι μόνο την Βέροια αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει από μόνος του να αφήσει την σφυρίχτρα και να φύγει», ήταν τα πρώτα λόγια του Καραμελίδης που σε ερώτηση για την τιμωρία του Κουκουλάκη, απάντησε λέγοντας ότι «θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε και την έκθεση του παρατηρητή του, αν και δεν χρειάζεται να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, καθώς έχουμε ιδία γνώση”.

Θα υπάρξει άραγε… σύμπασα αντίδραση από όλους τους εμπλεκόμενους για το σημερινό ρεσιτάλ Δημητρόπουλου στον αγώνα Βέροιας-Κέρκυρας και ειδικά για τη φάση που ένας διαιτητής και μάλιστα με επιβαρυμένο παρελθόν αποφασίζει ποια ομάδα θα μείνει και ποια θα πέσει κατηγορία;

 

To Top