Ο Βλάντε Τζούροβιτς για την καραντίνα και την… Λίβερπουλ!

Από το 1988 μέχρι το 2000 ο Βλάντε Τζούροβιτς ήταν προπονητής σε ελληνικές ομάδες μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και στον Άρη τη σεζόν 1993-94.

Ο 71χρονος Σέρβος κόουτς μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την περίοδο της καραντίνας και τον αθλητισμό…

«Είμαι ήδη στα πρόθυρα της πνευματικής αντοχής, όλα αυτά συμβαίνουν για αρκετό καιρό. Περνάω τον χρόνο μου μιλώντας με φίλους και παίζοντας σκάκι μέσω των κοινωνικών δικτύων. Πρέπει επίσης να διαβάσω κάτι, αλλά απλώς δεν έχω την υπομονή» αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ για τα μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα του είπε:

«Τα μέτρα είναι σίγουρα καλά, ίσως κάποιος να μην αρέσει αυτό.  Ξεκινώντας από τον εαυτό μου, ανήκω στην ομάδα κινδύνου, όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και επειδή έχω καρδιακά προβλήματα και προβλήματα πίεσης. Από τότε που εκδηλώθηκε η πανδημία, ο γιος μας μετακόμισε εδώ μαζί μας από το Νέο Βελιγράδι και μας βοηθάει πολύ στην καθημερινότητά μας».

Όσον αφορά την επιρροή του κορωνοϊού στον αθλητισμό τόνισε: «Θα ήταν ωραίο να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα στους αθλητικούς χώρους. Οποιοσδήποτε θα είναι πάντα δυσαρεστημένος, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται.

Απλά κοιτάξτε την Πρέμιερ Λιγκ: η Λίβερπουλ είχε 22 πόντους πλεονέκτημα, ήταν στην πραγματικότητα πρωταθλήτρια και φαντάζεστε τώρα ότι έχει αποφασιστεί να ακυρωθεί η σεζόν. Θα ήταν μια αδικία», ενώ για το μπάσκετ σημείωσε πως «η Ευρωλίγκα ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές του ΝΒΑ».

To Top