ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άρη για τη μεσαία γραμμή

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για το χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο Άρης. Το όνομα του πρώην αρχηγού της Εθνικής Τσεχίας, Βλάντιμερ Νταρίντα βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους κιτρινόμαυρους να εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του.

Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται στα υπόψιν του Άλαν Πάρντιου, ενώ το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι σε προχωρημένο επίπεδο, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει το ενδιαφέρον του Άρη που τον έχει προσεγγίσει. Πρόκειται για έναν ποιοτικό μέσο, που μπορεί να παίξει και σαν οκτάρι, αλλά και σαν εξάρι.

Ο Νταρίντα γαλουχήθηκε στη Βικτόρια Πλζεν, με την οποία είχε 93 συμμετοχές με 18 γκολ και 18 ασίστ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Φράιμπουργκ το 2013. Έμεινε εκεί δυο σεζόν κάνοντας 61 παιχνίδια, 11 γκολ και δέκα ασίστ για να πάει στη Χέρτα το καλοκαίρι του 2015. Με την ομάδα του Βερολίνου έχει 192 συμμετοχές με 16 γκολ και 29 ασίστ. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις τέσσερις φορές, με τον ίδιο να έχει συζητήσει με τη Χέρτα για να αποχωρήσει, καθώς στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιό του και δεν αναμένεται να ανανεωθεί.

Με την εθνική ομάδα της Τσεχίας ο Νταρίντα έχει καταγράψει 76 συμμετοχές με 8 γκολ και η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο Euro τον Ιούνιο του 21 με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όταν αποκλείστηκαν στους 8 από τη Δανία.

To Top