Ο Βλάντο Τζούροβιτς… άδειασε Ομπράντοβιτς: «Ακόμη και οι διαιτητές ήθελαν να βοηθήσουν την Παρτίζαν»

Ο αποκλεισμός της Παρτίζαν στο EuroCup παραμένει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Σερβία και ο Βλάντο Τζούροβιτς μίλησε για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξηγώντας πως ακόμη και οι διαιτητές ήθελαν να βοηθήσουν τους «ασπρόμαυρους»!

Η συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague αποτελεί αυτοσκοπό για την Παρτίζαν όμως η ήττα από την Μπούρσασπορ στην Stark Arena μπροστά σε 20.000 Σέρβους οπαδούς υποχρεώνει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να περιμένει τη wild card, καθώς έχασε το εισιτήριο που εξασφάλιζε την πρόκριση στον νικητή του EuroCup.

Ο Κέβιν Πάντερ παραδέχτηκε πως αδυνατεί να ερμηνεύσει το κάζο της Παρτίζαν ενώ θέση επί του θέματος πήρε ο βετεράνος κόουτς, πρώην προπονητής του Άρη και κυπελλούχος Ελλάδας με τον Πανιώνιο το 1991, Βλάντο Τζούροβιτς.

Μιλώντας στη Novosti, ο 73χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για τον τίτλο αλλά και για έξτρα κέρδη. Ακόμα και η γλώσσα του σώματος των διαιτητών στο τέλος έδειχνε πως ήθελαν να βοηθήσουν την Παρτίζαν να κερδίσει ωστόσο δεν μπορούσαν ύστερα από τόσες… βλακείες που έκαναν οι παίκτες της. Ο Ομπράντοβιτς δεν ήλθε για να είναι δεύτερος, αλλά για να εξασφαλίσει μια θέση στην EuroLeague όμως δεν μπόρεσε να το κάνει μπροστά σε 20.000 οπαδούς. Σε αυτή την περίπτωση, κάτι δεν πάει καλά…».

To Top