Ο Βόλος στις καθυστερήσεις πήρε το 1-1 από τον Αστέρα – Η βαθμολογία (video)

Ο Αστέρας είχε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Βόλος όπως και κόντρα στον Απόλλωνα πήρε τον βαθμό με γκολ του Περέα στην πρώτη τελική που έκανε στην εστία σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Kαι στο τέλος ότι και αν γίνεται σε 90 και πλέον λεπτά αγώνα ο Βόλος βρίσκει την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να “τσιμπήσει” έναν ακόμη βαθμό δείχνοντας ένα σκληροτράχυλο πρόσωπο. Αυτό έκανε κόντρα στον Αστέρα στο 1-1 της Τρίπολης και επανέλαβε ακριβώς ότι είχε κάνει και κόντρα στον Απόλλωνα όταν είχε βρεθεί με 3-0 πίσω στο σκορ. Και μάλιστα με παίκτη λιγότερο αφού στο 90′ είχε αποβληθεί ο Φεράρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν το ματς στα χέρια τους μέχρι το 94′, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και χαμένο πέναλτι με τον Μπαράλες ενώ οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες δεν μπόρεσαν όπως στα προηγούμενα ματς να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Παπαδόπουλου. Είναι χαρακτηριστικό πως το γκολ που πέτυχαν ήταν και η πρώτη και μοναδική τελική στην εστία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στο ματς, να έχει κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να απειλήσει. Οι Αρκάδες πήραν προβάδισμα στο 24′ με πέναλτι που κέρδισε και πέτυχε ο Μπαράλες και αυτό ήταν το έβδομο φετινό του τέρμα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή την ώρα που ο Βόλος απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ του Νίνη εκτός περιοχής σε ένα ματς όπου ο Έλληνας μέσος έπαιξε ως “εξάρι”. Με το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο.

 

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

To Top