Ο Γαλανός ζήτησε την ομάδα από τον ΑΣ! Οι εγγυήσεις που απαίτησε ο Ερασιτέχνης και η πιστοληπτική ικανότητα…

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία του ΑΣ Άρης ανάμεσα στον πρόεδρο του συλλόγου Χάρη Παπαγεωργίου και τον Γιώργο Γαλανό, ενόψει των εξελίξεων που δρομολογούνται στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης οι Όμηρος Φωτιάδης, Σπύρος Χριστοφορίδης και Περικλής Τράιος. Η πλευρά Γαλανού έκανε και επίσημα γνωστή την πρόθεσή της να πάρει την ποδοσφαιρική ομάδα στα χέρια της. Τόνισε ότι είναι διατεθειμένη να κρατήσει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και όλο το ρόστερ της, καταβάλλοντας κανονικά τα συμφωνηθέντα (όπως διατυπώθηκαν στα συμβόλαια) από την διοίκηση Στεφανίδη και ζήτησε να υπάρξουν άμεσα αποφάσεις γιατί ο χρόνος εξαντλείται και χρειάζονται μεταγραφές.

Από την πλευρά του ΑΣ, οι κιτρινόμαυροι παράγοντες ζήτησαν εγγυήσεις από τον Γαλανό, ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να “κυβερνήσει” το καράβι που λέγεται Άρης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλοντας να έχουν κάθε διασφάλιση, ειδικά μετά από όλα όσα (δεν) έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα, με όσα τονίζει η πλευρά Γαλανού ήδη δόθηκε το σχετικό αποδεικτικό έγγραφο τραπέζης που επιβεβαιώνει την πιστοληπτική ικανότητά του σε μεγάλο ποσό και πλέον αναμένονται οι τελικές αποφάσεις μέσα στο ερχόμενο 24ωρο, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

To Top