Ο Γιάκομπ για τον Άρη και όχι μόνο

Ο Βίκτορας Γιάκομπ, ο οποίος πέρασε από τον Άρη αποφάσισε να ασχοληθεί πια με το μάνατζμεντ και μιλάει για αυτή του την απόφαση. 

Μίλησε για πολλά και διάφορα και μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στον Άρη (σε ένα πράγματι αποτυχημένο πέρασμα):

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports

Για τον Ντίκα με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή και στη Στεάουα Βουκουρεστίου:

«Είναι ο β’ προπονητής στην εθνική Ρουμανίας μαζί με έναν ακόμη φίλο μου, τον Μιρέλ Ραντόι. Ελπίζουν να πάνε καλά και ελπίζω να τους βοηθήσω κι εγώ σε ό,τι θέλουν μιας και ήμασταν μαζί στη Στεάουα. Και για να τους βοηθήσω και από το άλλο πόστο μου, αυτό που ακολουθώ τώρα».

Για τον Ηρακλή:

«Μια ομάδα με ιστορία. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο και το έκανα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εκεί. Ξέρω τώρα ότι είναι σε χαμηλές κατηγορίες. Ελπίζω να είναι σύντομα στην Α’ Εθνική. Όταν πήγα στον Ηρακλή προπονητής ήταν ο Προτάσοφ. Ήταν ο πρώτος λόγος για να πάω στον Ηρακλή. Μου μίλησε για την ομάδα, για την ιστορία της και τους στόχους και αποφάσισα να πάω στον Ηρακλή. Ήμασταν καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ξένους και Έλληνες με φιλοδοξίες. Είχαμε στόχους που θέλαμε να πετύχουμε και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Και τα γκολ που πέτυχα φυσικά με κάνουν χαρούμενο».

Για τον κόσμο του Ηρακλή:

«Είναι πάντα στο μυαλό μου και τους θυμάμαι. Είμαι μαζί τους και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σε ένα παιχνίδι Α’ Εθνικής».

Για το τελευταίο ντέρμπι του Άρη με τον Ηρακλή το οποίο κρίθηκε με δικό του γκολ:

«Ήταν πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Γεμάτο γήπεδο όπως είναι φυσιολογικό αφού ήταν ντέρμπι. Μπήκα στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή και πέτυχα το νικητήριο γκολ. Ήμουν πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το ντέρμπι. Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Δύο ιστορικές ομάδες και τέτοιες ομάδες θα πρέπει να δίνουν πάντα παιχνίδια ντέρμπι».

Για τη Θεσσαλονίκη:

«Ήταν ωραία, η πόλη είναι όμορφη και έκανα φίλους εκεί. Κρατώ και τώρα επαφές με πολύ κόσμο».

Για την απόφαση του να παρακολουθήσει μαθήματα μάνατζμεντ στο Johan Cruyff Institute:

«Το Ινστιτούτο είναι μεταξύ των τριών πρώτων Ακαδημιών στον κόσμο του ποδοσφαίρου και πήγα εκεί γιατί ήθελα να περάσω σε ένα άλλο επίπεδο από αυτά που ήξερα μέχρι τώρα για το ποδόσφαιρο».

To Top