ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γιάνκοβιτς αυξάνει τα επιθετικά σχήματα του Πρίφτη, (θα) κάνει τον Άρη πιο απρόβλεπτο

Η έλευση του Βλάντο Γιάνκοβιτς δίνει την δυνατότητα στον Δημήτρη Πρίφτη να χρησιμοποιήσει περισσότερα σχήματα και ειδικά μέχρι την επιστροφή του Βασίλη Καββαδά, είναι πολύ πιθανό ο 26χρονος φόργουορντ να χρησιμοποιείται αρκετά στην θέση “4”.

Η απουσία του Καββαδά οδηγεί τον Πρίφτη στην χρησιμοποίηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη περισσότερο ως σέντερ για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει εκεί, ειδικά όσο ο Έρικ Μπάκνερ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και επειδή ο Βασίλης Σίμτσακ είναι αδύνατο να αντέχει να παίζει 25λεπτα κάθε τρεις μέρες.

Ο Γιάνκοβιτς μπορεί να καλύψει την θέση “4” όταν δεν θα παίζει ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Είναι κάτι που το έχει κάνει με επιτυχία στον Παναθηναϊκό, διότι έχει τα προσόντα να αγωνιστεί ως “4αρι” και να δώσει πλεονέκτημα στην ομάδα του, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, λόγω του καλού μακρινού σουτ που διαθέτει.

Από την στιγμή που θα επιστρέψει ο Καββαδάς είναι λογικό να “κατέβει” περισσότερο στην πραγματική του θέση, στο “3”, όπου και εκεί έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε πολλά “miss match” με αντιπάλους του, γιατί έχει την ευχέρεια ως 3αρι να ποστάρει μέσα σε συγκεκριμένες συνθήκες.

To Top